Един от най-големите таланти на българския бокс Радослав Росенов се

...
Един от най-големите таланти на българския бокс Радослав Росенов се
Коментари Харесай

Росенов и Киуан са финалисти в Белград

Един от най-големите гении на българския бокс Радослав Росенов се класира за финала на Европейското състезание в Белград. Шесткратният отличник на Стария континент при юношите, младежите и мъжете до 22 години, ще играе за златото при 60-килограмовите в сръбската столица. Националът ни се оправи с коравия арменец Артур Сахакян и ще нападна следващо злато в кариерата си и първо при мъжете. От него го дели Всеволод Шумков (Русия), като мачът им е в неделя.


Той последва триумфа на Хавиер Ибаниес. Националът ни при 57-килограмовите не се наложи да излиза на кръга, откакто Самюел Кистоюри (Франция) се отдръпна заради травма. В събота Хавиер ще играе за злато с Едуард Савин (Русия). По-рано във вечерната сесия Ергюнал Себахтин и Ясен Радев приключиха с бронзови медали.

Рами Киуан обезпечи следващия край за България на Европейското по бокс. Фурорът на националите ни в сръбската столица продължава, откакто носителят на квота за Игрите в Париж ще боксира за златото при 75-килограмовите. Това е първи край в кариерата на Рами при мъжете. Българинът се оправи с 4:1 съдийски гласа със здрави Ремо Салвати (Италия). Той изигра доста добър мач по пътя към успеха, а в неделя ще боксира с Джамбулат Биджамов (Русия). /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР