Дядо за втори път наесен ще стане Христо Стоичков, футболната

...
Дядо за втори път наесен ще стане Христо Стоичков, футболната
Коментари Харесай

Камата ще става и "мъжки" дядо, щерка му Христина ражда от богат венецуелец

Дядо за повторно наесен ще стане Христо Стоичков, футболната легенда е в очакване на внук, който по всяка възможност ще се появи на бял свят през октомври и ще бъде кръстен на него.

Щастливите бъдещи родители са по-малката му щерка Христина и новият й сътрудник Карлос Кресло. Двамата събраха семейство и другари в прочут столичен ресторант предходната седмица, където спретнаха празненство за откриване на пола на бъдещия си правоприемник. Емоционалният миг бе сниман на видео, което Камата показа в обществените си мрежи. На него се вижда по какъв начин влюбените гърмят конфети, които оцветяват въздуха в наследник цвят. Христина мигновено скача на врата на татко си и стартира да плаче от благополучие, а след това даже ляга на земята в прилив на адреналин. Явно и тя, и обичаният й са имали скрито вярата, че бъдещото им дете ще бъде тъкмо момченце, с цел да могат да осъществен и фантазията на футболната легенда за мъжки правоприемник във семейството.

Самият той, както е известно, е баща на две щерки. По-голямата Мика към този момент го подари с внучка Миа, с която Стоичков взе участие в куп тв реклами. Христина до момента не е изпитвала щастието от родителството, тъй като претърпя тежки любовни несполуки Най-скандалната от тях е бракът й с хърватския тенисист Лука Белич, с който бяха семейство в продължение единствено на 3 години. Сватбата им остава паметна за родния елит, тъй като на тържеството в Етрополския Балкан през 2016 година баща й потегли да бие кореспондент, който се опитваше да провикне и снима церемонията. Бракът на фамилията потегли и приключи бурно, а след развода Лука се изрече нелицеприятно по адрес на Христина в сръбския „ БигБрадър “. Подозренията са, че разривът е пристигнал поради невярност от страна на Белич, само че Христина в никакъв случай не е коментирала нищо по адрес на някогашния си.

След връзката с него обаче тя стартира да крие интимния си живот. Едва в този момент излиза наяве, че от повече от година е влюбена в богаташа Карлос Кресло, с който чакат наследник наесен. Той е роден чак в далечна Венецуела, само че детството му е минало в Швейцария , където родителите му емигрират.

Завършил е първото си обучение в компетентност „ Публична администрация “ в Тексас, Америка, а след това е учил и „ Маркетинг “ в университет в Барселона. С Христина се срещат точно в Испания, където живеят през множеството време от годината. Двамата имали и проекти за женитба, само че за момента не желали да издават повече детайлности.

Първоначално медиите тиражираха неверна информация, че Стоичков към този момент е станал дядо на внук и с него го е дарила дъщеря му Мика, само че след това информацията бе опровергана. Мика обаче също се носи на крилете на любовта и като нищо скоро да усили състава на семейството. С избраника й Мартин Трайков са дружно от съвсем година, само че криеха връзката си от поверие. Отскоро обаче започнаха да пускат свои общи фотоси в обществените мрежи от пътуванията си у нас и в чужбина. Мартин е проектант и е с две години по-млад от Стоичкова. Има наследник възпитаник и е разведен с майката на детето си. Мика е на 35 години, а възлюбеният й е на 33. Двамата към този момент били срещнали децата си и живеели през множеството време в голяма първокласна къща в полите на Витоша дружно. Зад гърба си огромната дъщеря на Стоичков също има един несполучлив брак - с Айкут Рамадан. Двамата си споделиха заветното „ да “ в доста стеснен кръг на 22 юли 2016 година в Съединени американски щати. Мястото, което младоженците избраха, беше разкош ризорт в Маями, Флорида, където Мика и Айки, както го назовават околните, живееха. Само няколко месеца по късно двамата станаха родители на Миа и възнамеряваха второ сватбено празненство в България на езерото в Правец, което по този начин и не се състоя, тъй като се разделиха през 2019 година, напомня " Ретро ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР