Джизъса и бившата му съпруга Полина са възобновили тайно отношенията

...
Джизъса и бившата му съпруга Полина са възобновили тайно отношенията
Коментари Харесай

Лъсна тайна афера на Благой Георгиев с бившата му

Джизъса и някогашната му брачна половинка Полина са възобновили скрито връзките си преди повече от половин година. Ексфутболистът върти щерката на Ванко 1 и Поли в паралелна връзка, за която само Ивана е в незнание.

Припомняме, че Поли и Благо сложиха завършек на връзката си малко след излизането му от „ Сървайвър “ през май предходната година. Бракът им не устоя и година, а повода за разпада по този начин и не стана ясна. Месеци по-късно Джизъса стартира връзка с щерката на Ванко 1 – Ивана, с която са дружно и до през днешния ден.
Реклама
В края на предходната година обаче Джизъса схваща, че някогашната му брачна половинка Полина си има нов другар и възприятията му към смуглата хубавица още веднъж се възобновяват, написа Интриги. Той стартира да й написа любовни известия и по този начин започва любовната спекулация посред им. Според осведомени с индийския сериал на Благо, Полина към този момент го притиска да приключи връзката си с Ивана и двамата още веднъж да бъдат семейство.
Реклама
В Инстаграм профила си Поли даже към този момент прави очевидни подмятания за връзките си с Георгиев, в опит да предизвика Ивана. Така да вземем за пример на една от последните си фотоси Спасова театралничи, облечена в суитчъра на ексфутболиста. Дори на почитателите й им направи усещане, че блузата не е нейна и е в мъжки размер.

„ Любимото ми място – Бали “, написа пък под различен пост със фотография Поли. Фотосът е от сантименталната им отмора с Благо на екзотичния остров малко преди сватбата.На Благо сигурно няма да му е за първи път да върти две дами по едно и също време. Според осведомени обаче този път може хубавичко да пострада, в случай че Ванко 1 разбере по какъв начин се подиграва с щерка му.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР