Членът на Столичния общински съвет (СОС) Прошко Прошков даде интервю

...
Членът на Столичния общински съвет (СОС) Прошко Прошков даде интервю
Коментари Харесай

Прошко Прошков пред БНТ за прехвърлянето на Герена в общинска собственост: Днес дадохме само предварително съгласие

Членът на Столичния общински съвет (СОС) Прошко Прошков даде изявление за Българска национална телевизия, в което разяснява решението от през днешния ден стадион " Георги Аспарухов " и други две уреди да бъдат трансферирани от държавна в общинска благосъстоятелност.

Пред нашата камера ръководителят на Комисията по инженерна инфраструктура и енергийно обмисляне посочи, че днешните дейности са били единствено " авансово единодушие " и в този момент се чака мнението на страната по проблема.

" Днес ние даваме единствено авансово единодушие. Ако съответните принципали към страната, които са притежатели на тези терени, решат да ги трансферират на общината, ние ще ги създадем обществена общинска благосъстоятелност. Оттам нататък чакаме кметът да предложи идея за развиването им ", разяснява Прошко Прошков.

Решението на СОС от през днешния ден се смята за следващата значима стъпка за ПФК Левски по пътя на " сините " към придобиването на " Герена ", което ще продължи на клуба да започва действия по построяването на нов стадион.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР