Читателите на сп. Rolling Stone“ определиха Master of Puppets“ на

...
Читателите на сп. Rolling Stone“ определиха Master of Puppets“ на
Коментари Харесай

10-те най-велики хеви метъл албума на всички времена

Читателите на сп. „ Rolling Stone “ дефинираха „ Master of Puppets “ на Metallica за най-вeликия хеви метъл албум на всички времена. В доминираната от траша ранглиста има още три произведения на Metallica и една на Slayer. Второ и трето място са на Black Sabbath, а Iron Maiden са четвърти.

„ Master of Puppets безусловно отвя конкуренцията “, описват от Rolling Stone. „ Не е огромна изненада – албумът показва Metallica на върха на силите им. Това е последна им творба с басиста Cliff Burton и съгласно доста почитатели – последния „ същински “ албум на групата. “ Ето и цялостния лист с 10-те най-велики хеви метъл албума на всички времена.

1. Metallica „ Master of Puppets “

2. Black Sabbath „ Paranoid “

3. Black Sabbath „ Black Sabbath “

4: Iron Maiden „ The Number of the Beast “

5. Metallica „ …And Justice For All “

6. Slayer „ Reign in Blood “

7. Guns N’Roses „ Appetite for Destruction “

8. Metallica „ Black Album “

9. Led Zeppelin „ Led Zeppelin II “

10. Metallica „ Ride the Lightning “

Най-озадачаващото наличие в десетката е това на дебютния „ Appetite for Destruction “ на Guns N’Roses, както и деветото място на Led Zeppelin, които в никакъв случай не са гледали на себе си като на метъл тайфа.

Коментирайки мястото на „ Аppetite for Destruction “, от списанието споделят: „ Има известно подозрение – в действителност много мощно – до каква степен това въобще е метъл албум. Но не ние решаваме това. А и няма кой знае какво значение – албумът е толкоз съвършен, че би трябвало да е в колкото се може повече описи „ Най-велик на всички времена “.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР