Бившият служител на ЦРУ Едуард Сноудън обяви съществуването на паралелна

...
Бившият служител на ЦРУ Едуард Сноудън обяви съществуването на паралелна
Коментари Харесай

Едуард Сноудън : Има паралелна цивилизация на Земята

Бившият чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ Едуард Сноудън разгласи съществуването на паралелна цивилизация на Земята. Сноудън е американският систематичен админ, емигрирал в Русия, откакто прави допустимо приключването на секретна информация от Агенцията за национална сигурност на Съединени американски щати.

Според Съединени американски щати той може да е работил като двоен сътрудник и за съветските секрети служби. Самият Сноудън отхвърля да работи за съветските секрети служби, въпреки че съгласно американския конгресмен Майк Роджърс той е предал секретна военна информация на Русия и Китай.

Сноудън разкрива доста стратегии за световно наблюдаване и следствие, ръководени от Агенцията за национална сигурност и Пет очи (Five Eyes Intelligence Alliance) в съдействие с някои телекомуникационни компании и някои европейски държавни управления.

Сноудън стана прочут с помощта на приключването на информация за следене на жители от държавното управление на Съединени американски щати и този път той още веднъж изненадва обществеността с изказвания за паралелни цивилизации, които съгласно него са били известни още през 90-те години на предишния век.

Той приказва за съществуването на други форми на живот, не извънземни, само че приспособени към живота на Земята в продължение на милиони години. Той назовава тези същества „ екстремофили “ и твърди, че те превъзхождат по развиване човечеството.

Според неговите изказвания държавното управление на Съединени американски щати е знаело за съществуването на тези „ екстремофили “ от няколко десетилетия. „ Екстремофилите “ са организми, които могат да оцелеят в извънредно рискови условия, като дълбините на океаните, вулканични извори, ледени формирания и даже условия на висока радиация. Те имат невероятна дарба да се приспособяват и оцеляват в среда, която би била съдбовна за доста други живи същества.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР