44-годишната Кели Брук обсъди опростяването“ на домашния си живот, докато

...
44-годишната Кели Брук обсъди опростяването“ на домашния си живот, докато
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО Кели Брук казва, че бракът с Джеръми Париси е „опростил живота й“, тъй като двамата се подготвят да живеят във ферма за зехтин в Италия, след като продадоха средновековната й къща за £1,45 милиона (и тя дори учи езика!)

44-годишната Кели Брук разиска „ опростяването “ на домашния си живот, до момента в който се приготвя за идното си италианско фермерско шоу със брачна половинка си Джеръми Паризи

Телевизионната персона си партнира с Homesense ще пусне поредност от наличие за интериори за домашни любимци, озаглавена Barkitectural Digest, с нейното очарователно куче и даде визия за нейното семейство

„ Къщата ми към този момент е доста минимална. Докато има зона за фитнес, той е благополучен. Той не се ангажира прекалено много, само че го харесва по-малко. Той е италианец, тъй че ще има страховит усет “, добави тя.

Кели стартира връзка с невероятния италиански модел през 2014 година, откакто му изпрати известие в Instagram, те се ожениха осем години по-късно в неговата фамилна вила Nota Pisani през юли 2022 г. 

Сега телевизионната личност се приготвя да сътвори живот в своята ферма за зехтин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР