Словашкият министър-председател Роберт Фицо остава в тежко състояние и все

...
Словашкият министър-председател Роберт Фицо остава в тежко състояние и все
Коментари Харесай

Словашкият Fico „допълнително стабилизиран“ след опита за убийство, съдията постановява заподозреният да остане в ареста

Словашкият министър-председател Роберт Фицо остава в тежко положение и към момента е изправен пред опасности от затруднения, само че се е нормализирал, оповестиха публични лица в събота след опита за ликвидиране в сряда.

59-годишният министър-председател беше прострелян пет пъти от упор при нахлуване, което раздруса Европа и провокира безпокойствие по отношение на поляризираното политическо положение в Словакия, централноевропейска страна с 5,4 милиона души.

„ Все още не сме спечелили, това е значимо да се каже “, сподели вицепремиерът Робърт Калиняк, давайки настояща информация за положението на Фицо пред болничното заведение в град Банка Бистрица, където министър председателят се лекува.

Словашкият профилиран углавен съд постанови в събота, че обвиненият, разпознат от прокурорите като Юрай Ч., ще остане в ареста след обвиняване в опит за ликвидиране. Стрелбата на премиера е упрекната в опит за ликвидиране

Министърът на вътрешните работи Матус Сутадж Есток сподели, че обвиненият нападател, кой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР