1. Прекалено самоуверенаТази жена веднага ви дава да разберете, че

...
1. Прекалено самоуверенаТази жена веднага ви дава да разберете, че
Коментари Харесай

10 типа жени, от които мъжете бягат като дявол от тамян

1. Прекалено самоуверена

Тази жена незабавно ви дава да разберете, че се е спуснала от небесата на земята не по лична воля, а с цел да извърши някому услуга. Времето постоянно не й доближава и си гледа часовника през пет минути.

Общо взето, общуването с нея се изчерпва с чуването на разкази за това по какъв начин всичко й е наред – и в работата, и в извънредно богатия й персонален живот.

В реалност надникнете ли зад словесния й заслон, тя е в непрекъсната меланхолия и ненавижда всичко и всички.

2. Твърде изтънчена

Тя се увлича от творчеството на ранния Роден. Ходи на всички фестивали за авангардно кино. Участва в няколко литературни кръжеца. Харесва единствено музиканти, чиито имена са известни на не повече от 500 души по света.

Мнозинството мъже, които изпитват наслаждение от простичките земни богатства, ще се усещат като черни овце в нейното спретнато стадо с изтънчени хипстъри.

3. Света вода ненапита

Като опознаете по-отблизо подобен вид жена, тя на часа стартира да ви навира в носа своята праведност. Не пие никакъв алкохол, не пуши, ляга да спи тъкмо в 23 часа, занимава се с йога, веган е…

Веднага ви хрумва въпросът “А прави ли въобще секс, или го счита за нездравословен табиет? ”.

Колкото повече научавате за такава жена, толкоз по-ясно ще ви става, че в нейната компания в никакъв случай няма да бъдете себе си – елементарен човек с няколко неприятни навика, с които нямате желание да се разделяте.

4. С фикс концепция за брак

Ако още на втората среща ви заведе да се запознаете с родителите й, по-добре да избягате, до момента в който е време. Жената, мъчително захласната от концепцията за женитба, се разпознава елементарно.

Тя ви занимава със фамилни полезности още преди да сте правили секс за първи път, споделя по какъв начин родителите й са се срещнали в гимназията и до ден сегашен са щастливи дружно и така нататък

Дори да нямате нищо срещу брака, би трябвало да ви светне алената лампичка, че тази жена ви е приготвила не “семейно гнезденце ”, а кучешка колибка със напълно пай мотив.

5. Гледа на вас като спонсор

Нито един естествен мъж не би разрешил на дамата да заплати за вечерята или за таксито на първата среща. Но на процедура всички представители на мощния пол се отдръпват, когато усетят, че партньорката им счита, че те са длъжни да заплащат за всичко.

Скромността на първа среща е добре пристигнала. Опитът на дамата да заплати коктейла си ще бъде кръстосан от мъжа и ще я издигне в очите му още повече. За него това е сигнал, че партньорката му не си търси спонсор, а човек, с който да си прекарва прелестно времето.

6. Свръхгрижовната лепка

Мъжът се напряга, а не се радва, когато преди малко се е събудил, а към този момент в телефона му мига известие “Добро утро, миличкоооооо!!! ”, съпроводено с войска сърчица, целувчици и смайлита.

Докато мъжът отива на работа, грижовната му другарка е лайкнала всичките му статуси и фотоси, пуснала е блудкаво любовно пояснение на стената му и е линкнала сълзливата ария Always на “Бон Джоуви ”.

Клетникът бързо-бързо осъзнава страшната реалност – той е обграден! Всяка негова стъпка ще бъде следена и като опрощение – покривана с розови листа.

7. Учителка в горните класове

Тази жена може да бъде разпозната даже единствено по метода си на обличане. През седмицата тя постоянно носи скучно и делово облекло, а в почивните дни – облекла, които никога не биха загатнали за нейната половост.

Тя е ходеща енциклопедия и има мнение по всеки въпрос. В същото време не проумява азбучните истини, че би трябвало малко да си поиграе с мъжа, да поласкае самолюбието му и от време на време да се прави на по-наивна, в сравнение с е.

8. Обсебена от външния си тип

Тя посвещава целия си живот в работа на личното си тяло. Денят й се дели на две елементи – до козметичния салон и след него. Какво се получава на изхода? Добре поддържано тяло, идеална кожа и… душевна пустош.

Тази кукла толкоз се е увлякла по външната хубост, че изцяло е не запомнила вътрешната.

Разбира се, че мъжете харесват поддържани дами, само че за продължителна връзка единствено това качество не е задоволително.

9. Фанатична кариеристка

С нея би било забавно да обсъдите положението на българската стопанска система, цената на нефта и валутните курсове. Но скоро ще разберете, че тя се интересува само от бизнес и кариера, а вие не присъствате на никое място в строгия й график.

Семейство, дом, деца – тези полезности не я интересуват, даже я отблъскват, защото биха навредили на професионалната й реализация.

Тази жена не може да бъде брачна половинка, тя няма по какъв начин да е освен това от “просто другар ” или “приятен събеседник ”.

10. Безличната

Тя е безцветна, безшумна, незабележима. На пръв взор тази жена е блага, възпитана и ценяща домашния уют. Но нещо не й доближава. А това, което не й доближава, е жизнеспособност, в нея не се вижда даже искрица жизнеспособност.

Тя може да е само сянка на мъжа си, само че в никакъв случай негова пълноценна партньорка.

Дори да станат съпрузи, безличната жена ще се крие от приятелите му и ще стои някъде безшумно в ъгъла даже в най-веселата компания.

Инфо: “Монитор “

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР