Загубата на слуха засяга много от нас, когато остаряваме; изчислено

...
Загубата на слуха засяга много от нас, когато остаряваме; изчислено
Коментари Харесай

Слуховите апарати причиняват ли шум в ушите?

Загубата на слуха визира доста от нас, когато остаряваме; изчислено е в Съединени американски щати, че към един на всеки трима възрастни над 65 години е имал обвързвана с възрастта загуба на слуха. Друго разочароващо положение, което от време на време върви ръка за ръка със загубата на слуха, е шумът в ушите: възприемането на звуци като непрекъснато звънене.

Най-добрите слухови апарати могат да оказват помощ на хората да живеят със загуба на слуха, като усилват значими звуци и блокират вън от фоновите шумове. Но оказват помощ ли и при звук в ушите? Или слуховите апарати играят роля в причиняването или утежняването на положението? Отговаряме на този постоянно задаван въпрос по-долу и преглеждаме по-отблизо връзката сред звук в ушите, загуба на слуха и качествени слухови апарати.

Слуховите апарати предизвикват ли звук в ушите?

Нека преминем към тематиката: Не, в този момент слуховите апарати предизвикват звук в ушите. Всъщност слуховите апарати постоянно се предписват като форма на лекуване на звук в ушите, който от време на време се демонстрира успоредн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР