За всички, които вярват в сродните души. За всички, които

...
За всички, които вярват в сродните души. За всички, които
Коментари Харесай

10 неща, които показват, че си открил своята сродна душа

За всички, които имат вяра в сродните души . За всички, които чакат Голямата Любов и срещата, предначертана от Съдбата. За всички, които търсят своята същинска половинка. Ето по какъв начин да разберете дали към този момент не сте я срещнали…

1. Сродната душа е постоянно до теб

Сродната душа е до теб постоянно и във всичко. Този човек не си потегля, когато стане напечено, не ти обръща тил, когато имаш потребност от него. Той/тя е до теб когато и да е. Когато съградиш съюз със своята сродна душа, този съюз е неразделен.

2. Сродната душа те поддържа

Сродната душа ще ти помогне във всяка обстановка. Знаеш, че можеш да разчиташ на този човек, където и да си, каквото и да става. Когато си слаб/а, сродната душа ще те вдигне. Когато си отчаян/а, ще ти върне вярата. Сродната душа познава сърцето ти, знае къде си уязвим/а и се пробва да те пази – от всичко и всички.

3. Сродната душа има сходни с твоите морал и полезности

Сродната душа е избрала/а да живее живота си по подобен метод с теб. Разбирате се по въпросите за фамилията, децата, финансите, работата, забавленията… Това не значи обаче, че наложително би трябвало да имате идентични занимания. Не забравяйте – заниманието се мени, само че полезностите – не.

4. Сродната душа буди пристрастеността за живот у теб

Сродната душа те стимулира да живееш същински, да бъдеш по-добър човек, да израстваш и да се развиваш. Той/тя е твоят катализатор да изживееш живота, за който мечтаеш, да се превърнеш в индивида, който искаш да бъдеш.

5. Сродната душа се държи нежно с теб

Сродната душа желае да се чувстваш добре и да те обгрижва. Разбира се, няма връзка без спречквания, само че значимото е хубавите моменти да са повече. Освен това, сродната душа те подготвя да й споделиш всичко, без да се страхуваш от упреци и злословене. Причината за това e, че душите на двама ви са на идентична периодичност.

6. Сродната душа те кара да се чувстваш специален/а

Сродната душа знае какво обичаш и ти го дава постоянно. Знае кои дребни жестове те трогват и не пропуща да ги направи. За него/нея е значимо да се чувстваш щастлив/а и обичан/а.

7. Сродната душа цени любовта ти

Сродната душа обича да те допира и да бъде докосван/а от теб. Наслаждава се пълноценно на всеки момент, в който сте дружно. Търси непрестанно прочувствена и/или физическа непосредственост с теб.

8. Сродната душа те намира за неустоим/а

Сродната душа те кара да се изчервяваш от наслаждение, когато ти демонстрира какъв брой те харесва. И го прави на всички места и когато и да е. За сродната душа няма значение с какво си облечен/а, разрошена ли е косата ти, появили ли са се бръчки на лицето ти. Сродната душа просто обожава тъкмо това, което си ти.

9. Сродната душа те кара да се чувстваш в сигурност

Сродната душа основава у теб чувството, че си защитен/а. Това е извънредно значимо в днешния под напрежение свят, в който ставаме очевидци на всевъзможни драми и всеки ден се сблъскваме с всевъзможни проблеми. Сродната душа знае по какъв начин да те успокои и утеши. В ръцете му/й намираш мощ и протекция. Сродната душа ти дава позитивна сила, с която да пропъдиш отрицателните трептения.

10. Сродната душа ти дава независимост

Сродната душа те кара да се чувстваш свободен/а, предизвиква те да бъдеш себе си. Не ти се постанова да играеш и да се преструваш.

Сродната душа е подарък от Съдбата!

Инфо: www.gnezdoto.net

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР