В последно време много се говори за индиго деца. Това

...
В последно време много се говори за индиго деца. Това
Коментари Харесай

Какво представляват индиго децата и как да ги разпознаваме

В последно време доста се приказва за индиго деца. Това е ново потомство деца с изключителни гении, чиято цел е да покажат пътя на хората към духовно равновесие и напредък, и да покачат общата енергийна периодичност. Самото название на децата индиго произлиза от цвета на тяхната аура . А точно, открито е, че всеки човек е обграден от своята аура, която по предписание се състои от цветове от дъгата. При тези деца, в тяхната аура доминира цветът на индигото, т.е. тъмносиния и виолетов цвят. Този цвят символизира по този начин нареченото трето око, центърът, който дава отговор за интуицията и психическите благоприятни условия. Понеже се счита, че при тези деца третото око е напълно отворено, те са получили наименованието деца Индиго.

Децата индиго могат да ни оказват помощ да достигнем до нашата същинска същина . Ние си мислим, че съзнанията ни са отделени, поради физическите тела. Това обаче не е тъкмо по този начин и индиго децата го знаят. Те могат да придвижват съзнанието си през разнообразни светове, нормално вечер, когато си мислим, че са заспали.

Мислите и възприятията ни не са наши лични. Истината е, че сме не запомнили кои сме и по какъв начин можем да се свързваме на умишлено равнище. Децата индиго обаче знаят това и имат едно вътрешно знание, което надвишава доста нашите душевен качества.

Не всички деца родени след 1980г. са индиго. Много имат да вземат решение компликации и провокации от предходни животи. Веднъж откакто научат уроците и си изведат нужните поучения, те могат да се трансфорат в индиго персони.

Вътрешната конструкция на нашата ДНК се трансформира. Мозъчните талази се придвижват към по-високи вибрационни модели, също както и електромагнитните полета на ДНК. Поради това мозъците ни стартират да работят дружно, като сплотени единици на съзнанието. Това значи, че от ден на ден хора са наясно, че последователно се трансформираме в доста по-чувствителни същества.Как сме изгубили връзката с нашето вътрешно схващане?

Казано по-просто ние сме почнали да „ мислим ” , вместо да „ усещаме ” преди хиляди години. Способността ни да се включваме към груповото схващане към момента е вътре в нас. Ние просто сме не запомнили по какъв начин да я използваме. Егото се е трансформирало в наш държател и ни дърпа обратно, тъй като разчита на спомените при вземането на решения. Когато се осланяме на предишното ние даваме сили на егото и това ни прави страхливи. Интелектът ни е виновен за това да загубим връзката с груповото схващане и това ни кара да се усещаме самотни.

Някои хора са в положение да си върнат най-малко част от това познание. Те от своя страна раждат деца, които знаят по какъв начин работи груповото схващане и го употребяват. Индиго поколението са техни потомци . Днешното потомство деца са по-интелигентни, по-интуитивни, по-духовни, а в някои случаи и по-жестоки от всички генерации преди тях.

Откъде идва термина „ Индиго деца ”?

Термина идва от цвета на аурата , който имат тези деца. Около 80% от хората родени след 1980г. имат нов тъмносин цвят на аурата, който се назовава индиго .

Какви са моделите на държание на индиговите деца?

Още с раждането си те имат чувството, че са специфични и би трябвало да бъдат почитани .

Те са по-уверени и имат по-високо възприятие за личната си стойност.

Абсолютната власт при която нямаш различен избор не се възприема добре при тях. Типичен образец за това е просветителната система.

Някои от разпоредбите, които ние сме спазвали като деца им се костват глупави и те се борят против тях.

Строгите ритуални системи са нещо архаично за индиго децата. Те усещат, че на всичко би трябвало да се придаде креативна мисъл.

Те са доста проницателни и виждат нещата надълбоко и детайлно. Така да вземем за пример те знаят по какъв начин работи актуалната система на ръководство и надзор и не могат да бъдат заблудени от нея.

За възрастните индиго децата наподобяват антисоциални, в случай че не са в компанията на други индиго деца.

Старите способи за надзор не правят работа при тях.

Удовлетворението на персоналните им потребности е доста значимо за тях и те ще ви накарат да разберете това.

Ето някои от главните характерности на едно индиго дете:

Силна воля

Родени са след 1980г.

Креативни и артистични с нюх към музиката и поезията

Склонни към зависимости

Упорити и твърдоглави

Усещат се по-зрели от действителната си възраст

Много е евентуално да виждат ангели или умряли хора

Изолационисти – било чрез нападателно обособяване или посредством нежна интровертност

Независими и горди, даже в случай че непрекъснато ви желаят пари

Имат голямо предпочитание да оказват помощ на света

Проявяват двете крайности – ниско самочувствие и грандоманщина.

Отегчават се елементарно

Често страдат от Синдром на недостиг на вниманието и хиперактивност

Проявяват податливост към бодърствуване, страдат от разтревожен сън, кошмари или боязън от заспиване

Страдат от меланхолия или даже са правили опити за самоубийство

Търсят същински, дълбоки и трайни другарства

Лесно се привързват към животни

Ако притежавате най-малко 14 от тези черти, значи сте индиго. Ако имате от 11 до 13 значи на път да станете индиго. Ако сте възрастен и проявявате тези черти, евентуално сте „ Работник на Светлината ”.

Ефектите на Риталина и други медикаменти върху индиго деца, диагностицирани със Синдром на недостиг на вниманието и хиперактивност

Индиго децата, които вземат Риталин или други психотропни медикаменти доста бързо стартират да губят своята вътрешен глас,психически качества и враждебен темперамент. Тези деца са изпратени на Земята с тези три духовни дара с избрана цел и тя е да пречистят нашата планета екологично и обществено. Риталина ги кара да не помнят задачата на своя живот, което забавя измененията на нашата планета.
Една от аргументите индиго децата да имат проблеми със съня е заради духовете привлечени от тях. Тези духове знаят, че децата ги виждат и усещат. Това прави децата по-раздразнителни и неспокойни в учебно заведение, което кара лекарите неправилно да ги диагностицират със синдром на недостиг на вниманието и хиперактивност.

Как наподобява идеалният свят през очите на хората индиго?

Хората индиго имат работа за извършване на тази планета. Тяхната задача е да отстранен остарялата ценностна система и да я заменят с нова. Те одобряват задачата си доста на съществено, даже да не са изцяло наясно с нея. Те приготвят света за новите полезности: обич, приятелство, единение и целокупност. Прошката е основният детайл, който ще излекува Земята.

Според тях светът би трябвало да бъде:

Освободен от корозивните химикали.

Хранителните артикули би трябвало да са отгледани по биологичен метод и да са пресни с минимална преправка или пречистване.

Децата би трябвало да имат по-голямо въздействие върху просветителната система и образователната стратегия.

Семейство би трябвало да значи хората с които сте сега и да включва по-голям кръг от хора.

Политическата система би трябвало в действителност да се грижи за положителното на всички и да бъде доста по-демократична и обществена.

Всички страни и всички хора би трябвало да работят дружно, с цел да създадат живота по-добър по цялата планета.

Природата и нейните потребности би трябвало да са преди всичко, да има чист въздух и почва.

Трябва да се отнасяте с почитание към децата и да се консултирате с тях за всяко ваше деяние, което ги визира.

Всички хора би трябвало да бъдат равни, без значение каква е тяхната раса, пол или вяра.

Заключение:

Ние може да ги наказваме, отхвърляме, дрогираме с несъответствуващи медикаменти, само че все пак те няма да дават отговор на модела ни за дете. Защо? Много индиго деца могат да виждат бъдещето и знаят, че това на което ги учим е неефикасно и без значение.

Хората индиго са доста упорити и със мощна воля . Тяхната сензитивност към химикали и модифицирани храни ни демонстрира какво би трябвало да променим в света. Те с чувствителни към толкоз доста неща. Едно индиго дете ще ви каже, че не би трябвало да използваме тези нездравословни химикали, в случай че в действителност обичаме Земята и себе си.

Индиго децата са естествени деца в един изкуствен свят. Техните имунни системи (физическа и емоционална) не са в положение да усвоят токсините в храната, водата, въздуха, тоалетните такъми, изкуственото осветяване и взаимоотношенията. Учените са разкрили големи връзки сред Синдрома на недостиг на вниманието и хиперактивност и токсините в околната среда.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР