За любовта между Йорданка Христова и Фидел Кастро са изписани

...
За любовта между Йорданка Христова и Фидел Кастро са изписани
Коментари Харесай

Йорданка Христова разказа всичко за любовта с Фидел Кастро

За любовта сред Йорданка Христова и Фидел Кастро са изписани доста страници, само че най-достоверно може да е само това, което самата звезда може да разкрие.

И ще го направи напълно скоро - в биографичната си книга, която ще показа на 80-тата си годишнина.

Звездата на родната известна музика ще разкрие за първи път любопитни и незнайни подробности за връзките си с кубинския политик, а признанията ѝ сигурно ще предизвикат огромно внимание.

" Имаше обич сред мен и Фидел Кастро. Каква е тази обич, ще разберете от писанията ми. Винаги ще почитам този човек, и повярвайте ми - има защо ", признава голямата певица, която още не може да си изясни огромния интерес към връзката ѝ с кубинския водач.

За него тя твърди, че бил същински мъж, характерен парещ мачо. И несъмнено, хиляди са били девойките, които припадали по къдриците му.

" Фидел Кастро даде доста на Куба, направи доста неща за страната си, само че ѝ взе фантазиите. Ние обаче, сме прекомерно дребни, с цел да подлагаме на критика. Историята ще отсъди ", споделя Христова часове откакто се схваща за кончината на командира, написа столичен седмичник.

В биографичната ѝ книга ще има отделени цели 30 страници за най-големия в Куба - Фидел Кастро.

За 85-тата годишнина на Кастро, да вземем за пример, огромната ни певица му написа специфична ария - " Серенада на верността ", която извършва на специфичен концерт в Хавана. Тя има и серия от лични посвещения от него на миникнижка, издадена от нейна другарка от Азербайджан.

Пандемията попречи на Йорданка Христова да изнесе последния си концерт в Куба, само че тя още не се отхвърля от тази концепция. " Повечето от моите другари към този момент си отидоха от този свят, само че към момента има хора, които желая да видя и да попеем и посвирим с тях ", споделя Данчето.

Само след дни пък, легендата на родната известна музика ще тръгне със своите сътрудници на концерт в страната.

" Хората доста ни се радват. Ще ознаменувам 60 години на сцена и персонални житейски - 80 лазарника. На концертите ни под надпис " Обич и ария " ще съм дружно с Тони Димитрова, Братя Аргирови, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Мая Нешкова, Нелина, Роси Кирилова, дует ШИК, Елвира Георгиева и доста други.

Стартираме при започване на юли - в Пловдив, 11 юли - Стара Загора, 12 - Плевен, 13 - Русе, 17 - в град Левски, 18 - в Търново, след това 19 и 20 – Варна и Добрич, 21 - в Созопол ", изясни Данчето. Последният им концерт ще е на 15 август - Голяма Богородица. Завършваме на 18 октомври в НДК, само че аз няма да вземам участие там, тъй като приготвям своето честване в НДК на 21 ноември - 80-годишнината ми ", споделя певицата, която не стопира да работи и по книгата си, написа Burgas24.bg

В нея, с изключение на за Кастро, Йорданка Христова ще отдели особено внимание и на пророчицата Ванга, на която постоянно е била обичана изпълнителка.

" Рупите са извънземно място, с неповторима сила. На годишнина от гибелта на Ванга също бях там. На гроба ѝ беше една от дамите, които са ѝ помагали. Като ме видя, незабавно ме извика: " Елате, елате, би трябвало да ви кажа нещо. Ванга доста ви обичаше. Чуеше ли гласа ви, обясняваше, че ви стои отдясно по време на концерти ", споделя Данчето.

Прелюбопитни в книгата ще бъдат и разказите от другарството на огромната певица с колежките й Богдана Карадочева и Лили Иванова.

" Лили, аз и Богдана сме от три поредни випуска. Срещали сме се през разнообразни времена. За концерта на починалия към този момент Емил Димитров обединихме старания. Лили имаше офис в " Лозенец ". Трите дори записахме клип - да поканим хората в НДК. Но остана до такава степен - не по моя виновност. С Богдана много сме си дружали. Тя има ужасно възприятие за комизъм и още сума ти качества, които оценявам доста. С Лили Иванова също. Тя е монах, има си жанр на живот. Нейно право е да дефинира обкръжението си според от това, само че в никакъв случай не съм имала неприятни усеща към нея. Предполагам, че и тя към мен няма ", споделя Христова, която ще разкаже и за пътешествията си зад граница, а също и за вярата си в прераждането, заниманията с хата йога и йога нидра.

" Движещата мощ, която изпитвам в целия си живот, това е любовта. Продължавам да обичам и да си диря мотив да разпределям това прелестно възприятие. Не мога без него. Обичам да се грижа за някого, да разпределям, да върша някого благополучен. Непрекъснато съм в търсене ", с усмивка споделя огромната Йорданка Христова, която хората обожават освен в България, само че и в Куба. Тя е и единствената изпълнителка без никакви хирургични интервенции, предава blitz.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР