Юнона смени името си и се омъжи за изненадващо кратко

...
Юнона смени името си и се омъжи за изненадващо кратко
Коментари Харесай

Попфолк певицата с най-големия бюст се омъжи


Юнона смени името си и се омъжи за изненадващо малко време. Нели Владева, както се споделяше певицата от Казанлък, съумяла да се прекръсти с артистичния си псевдоним публично, освен това дни преди да добави и новата си фамилия – тази на мъжа си.
Юнона Владева – Лесев се споделя към този момент певицата по персонална карта. Тя се омъжи на 13 април за обичания си, за който не е споделила нищо, единствено, че са дружно от 6 години. Двамата се сгодиха предходната година по време на почивката си в Австралия. „ За някои съдбовно, за мен едно от най-щастливите цифри ”, разяснява Юнона датата на сватбата си. Вместо булчинска рокля, тя облече бял паталон и боди с ръкави от тюл. Сватбата бе в Несебър, в стеснен фамилен кръг. „ Подписахме 6-те години от първата целувка. И тази година сборът от тези цифри значи безкайност. Отново повярвах, че нищо не се случва инцидентно и с горделивост и любов одобрих и ще нося новото си име Юнона Владева – Лесев. Амин ”, показа певицата.



Тя описа и историята на артистичния си псевдоним. Юнона е формалната брачна половинка на Юпитер, кралицата на боговете и основната богиня – прокровителка на брака, зачатието, раждането, грижите за децата и женската половост. Името се свързва с обвързването, чувството за сродна душа, готовността за безрезервност. „ Юнона е архетип на буйна жена със мощно предпочитание да се слее, която приема съществено обетите и ангажиемнтите си в брака и е образец за преданост и лоялност. Моят кръстник, беше обичания на доста Нончо Воденичаров. Светло да му бъде ”, показа Юнона.



Певицата и Нончо Воденичаров се радвали на мощна обич, преди животът да ги раздели. Изпълнителят умря в „ Сървайвър ” през 2009 година на 53 години, като откритата по-късно причина бе инфаркт, макар че до преди този момент прегледите и проучванията му били с изрядни резултати.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР