Треньорът на Левски Николай Костов ще умува кои младоци да

...
Треньорът на Левски Николай Костов ще умува кои младоци да
Коментари Харесай

Николай Костов се чуди на кои младоци да разчита за мача с ЦСКА

Треньорът на Левски Николай Костов ще умува кои младоци да попаднат в групата за дербито с ЦСКА. Двубоят на стадион " Васил Левски " е в събота от 16:15 часа.

Причината е, че дублиращият тим на сините има дуел от Югозападната Трета лига по същото време - от 16:00 часа на изкуствения терен на " Герена " против Вихрен Сандански.
 Европейски клубове идват за ас на Левски
Европейски клубове идват за ас на Левски

Ето детайлности

При последното домакинство на първия отбор против Берое (1:0) в групата попадна само Преслав Бачев, само че 18-годишният нападател не влезе в игра. Основни играчи на втория тим, с изключение на тарана още са Виктор Любенов, Дейвид Михалев, Кристиян Йовов и Борислав Рупанов.

Костов ще беседва с сътрудника си Христо Арангелов кои играчи ще са му нужни за семейството на санданчани и на тези, които могат да попаднат в групата на първия отбор. Дублиращият тим се намира на деветата позиция в Югозападната Трета лига и до края на сезона не се бори за нищо.

На последното дерби с ЦСКА в нея място откриха Преслав Бачев и Борислав Рупанов. Голяма е вероятноста само първия да бъде измежду запасите против алените в събота.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР