Здравейте, приятели! До този момент ние от Фондацията направихме три

...
Здравейте, приятели! До този момент ние от Фондацията направихме три
Коментари Харесай

Кирил Маричков претърпя инцидент. Връща се от турне в Северна Америка

" Здравейте, другари! До този миг ние от Фондацията ” направихме три концерта в Канада и два в Съединени американски щати. Още в България, тъкмо преди да тръгнем за Америка, Кирил Маричков претърпя случай. Успя с цената на големи болки да свири и пее до този миг, само че в този момент болките станаха нетърпими и по рекомендация на лекари, се постанова да се върне в България за лекуване, това написаха от рокгрупата Фондацията във Facebook.

" Осигурихме му компаньон и асистент за полетите и се надяваме всичко да бъде удобно! Мислехме да прекратим турнето, само че той ни помоли да продължим. Би бил благополучен хората да пеят песните му преди неговата 80 година, а ние обещахме да му изпращаме видеа с пеещата аудитория. Нека всички, изпитващи почит към него, да изпеем негови песни дружно, тук в Америка. Това ще го направи същински благополучен. Той толкоз искаше да създадем тези концерти, че това е най-малкото, което можем да създадем за него в този миг ", допълниха легендите на българската музика.

 

" Ще осъществим заръката и турнето продължаваме: Мастър Иван Лечев (ФСБ), Славчо Николов (Б.Т.Р.), Венко Поромански (Те) и Дони. Ние ще изпеем песни на Кирил Маричков и “Щурците ”, както и песни на групите, от които произлизаме.  До скоро другари и дано се помолим са оздравяването на нашият другар и преподавател Кирил Маричков! ", написаха още от  “Фондацията ”.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР