Социалистите в Пловдив подкрепиха на празника възрастни хора като дариха

...
Социалистите в Пловдив подкрепиха на празника възрастни хора като дариха
Коментари Харесай

Социалистите в Пловдив с подкрепа за възрастните хора в кампанията на БСП „Солидарен Великден”

Социалистите в Пловдив поддържаха на празника възрастни хора като подариха козунаци и пакети с хранителни артикули от първа нужда. Иван Петков, Анастас Ангелов, Пламен Назъров и координаторът на Младежкото обединяване в града на тепетата Стефан Георгиев се включиха дружно с още младежи, социалисти, симпатизанти и съидейници в акцията, която Българска социалистическа партия трансформира в традиция.

На празника през днешния ден социалистите бяха в един от огромните региони на Пловдив - „ Кючук Париж ", самодейността им продължава и в идващите няколко празнични дни.

Българска социалистическа партия организира за пета поредна година акцията си „ Солидарен Великден ", доказвайки, че поредно работи в поддръжка на хората, както с съответни политики и законодателни ограничения, по този начин и с дарителски начинания в цялата страна.

„ Солидарен Великден " започва по самодейност на водача на партията Корнелия Нинова и подкрепя възрастните и хората в неравностойно състояние. Даряваните хранителни артикули са български, задачата е да се подкрепят както нуждаещи се фамилии за великденските празници, по този начин и родното произвеждане и дребните български компании.

И тази година акцията се организира в цялата страна, като към този момент пакети са раздадени на хиляди души в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Казанлък, Велико Търново, Лясковец, Пазарджик, Хасково, Ямбол, Сливен, Нови Пазар, Разград, Първомай, Гоце Делчев, Перник и доста други български градове и дребни обитаеми места.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР