В навечерието на 24 май ЛЕВИЦАТА!“ постави началото на кампания

...
В навечерието на 24 май ЛЕВИЦАТА!“ постави началото на кампания
Коментари Харесай

Д-р Пламена Заячка, водач на „ЛЕВИЦАТА“ в 24 МИР-София: На 9 юни да отворим нова страница

В навечерието на 24 май „ ЛЕВИЦАТА! “ сложи началото на акция под наслов „ Сподели книга “. В рамките на самодейността софиянци и гостите на града получиха опцията да обновят заглавията в своята библиотека, като подарят прочетените към този момент от тях книги и си изберат нови от фонда на „ ЛЕВИЦАТА! “, част от който ще отиде в читалища и библиотеки в цялата страна.

Пред Народната библиотека " Св. св. Кирил и Методий " през днешния ден бяха сложени от дълго време загърбените въпроси за опцията на българите за достъп до просвета, за просветителното ниво на младежите у нас и острата нужда въпросът за просветата да стане водещ приоритет на държавното ръководство.

В духа на събитието, неговият основател доктор Пламена Заячка, която води листата на „ ЛЕВИЦАТА! “ в 24 МИР-София, си пожела обществото ни да съумее да отвори нова страница в деня на вота на 9 юни.

„ “, акцентира доктор Заячка и означи, че в Закона за културното завещание също да се развие частта за нематериалното културно завещание на България, както и законът за неповторимите културни средища, каквито са читалищата и смяна в Закона за меценатството.

Лидерът на АБВ Румен Петков, който води листата на „ ЛЕВИЦАТА! “ в Бургас,  акцентира точно тази отлика на групировката от всички останали – грижата за културата и просветата и създадените в тази посока политики.  “, означи той.

В навечерието на 24 май Валери Жаблянов, лидер на евролистата на „ ЛЕВИЦАТА! “,  припомни нелепият и злополучен опит за опълчване на българските празници, като акцентира, че „ ЛЕВИЦАТА! “ гледа българската просвета, обичаи и обучение като на капитал  на нашата нация за присъединяване в огромното европейско семейство. Той добави, че точно хилядолетните културни и просветителни обичаи ни опазват като нация. „ “, сподели в умозаключение Валери Жаблянов.

Инициативата „ Сподели книга “, която през днешния ден сложи началото си в София, макар че е в избирателен интервал, ще получи своето продължение и напред във времето, в цялата страна.



Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед7486 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед10136 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед95264Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16345 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед55693 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед95264Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78540„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, идните избори
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР