Посетителите на Леголенд бяха ужасени, когато видяха бебе, страдащо от

...
Посетителите на Леголенд бяха ужасени, когато видяха бебе, страдащо от
Коментари Харесай

Посетителите на Леголенд, редящи се на опашка за популярната количка, гледат с ужас бебето претърпя сърдечен арест в количка

Посетителите на Леголенд бяха ужасени, когато видяха бебе, страдащо от сърдечен арест в количка, до момента в който чакаше известна атракция.

Малката, която в този момент е в сериозно положение, трябваше да бъде откарана по неотложност в болница след случая в туристическата атракция в Уиндзор, Бъркшир предишния четвъртък. Служителите в тематичния парк описаха за ужаса си от това, на което са станали очевидци, до момента в който са били на опашката за разходка на Lego Coastguard HQ.

27-годишна жена от Witham в Есекс беше арестувана в събота на съмнение за немарливост за причиняване на излишно пострадване. Полицията я освободи под гаранция до 26 юли.

Служител на Legoland сподели пред MailOnline: „ Целият регион към атракциона беше отцепен. Гостите и личният състав бяха помолени да изоставен региона и бяха сложени бариери, спиращи всеки Други атракциони наоколо също бяха затворени, само че хората бяха спокойни. „ Не видях какво се случи, само че ми споделиха, че е имало някакъв случай в или към опашката за пътува...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР