По информация на медиите човек с подобно име се е

...
По информация на медиите човек с подобно име се е
Коментари Харесай

Руски военен застреля като кучета шестима свои колеги офицери в А...

По информация на медиите човек с сходно име се е включил към опълчението на „ ДНР “ през 2014 година, а през 2015 година е бил ранен край Широкино, отбелязва уеб сайтът „ Така “.

Галушко разстрелял командването на гаубично-артилерийския дивизион на 10-и танков полк в региона на Александровка, след което избягал, настояват от Z-channels.

 

Защо се е стигнало до разпра към момента не е ясно. Някои източници считат, че офицерите са били пияни и са се изпокарали. В документа за идентичност на Галушко е посочено, че е въоръжен с автомат АК-12 с заглушително устройство. Според PROJECT BRAS съществува и версия, че Галушко може да премине на страната на Украйна.

 

Telegram каналът „ Типичен Донецк “ също разгласява информация за Галушко и негова фотография с надпис: „ Търси се въоръжен, изключително рисков нарушител “.

Уточнява се, че военният е на 57 години.Това е следващият случай, при който съветски боен избива други съветски военнослужещи. Състоянието на дисциплината в армията на Москва е доста неприятно, а душевен срив се установи все по-често. Това води до тежки, нерядко съдбовни спорове, също и до самоубийства.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР