ОвенДнес не е най-добрият ден за начало на нова работа.

...
ОвенДнес не е най-добрият ден за начало на нова работа.
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 7 май 2024 г.

Овен
Днес не е най-хубавият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на истинския Ви план ще пречат несъответствуващото въодушевление или несъразмерната сензитивност на близките към ставащото. Чуждите проблеми ( включително и прекарванията на другите хора), може да Ви интересуват по-силно от Вашите лични. Не са изключени неуместни сантиментални мемоари, парализиращи волята Ви. През това денонощие е доста значима прочувствената естетика сред Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате секрети едни от други, с изключение на най-невинните.
Телец
В момента всички в близост са толкоз заети, че е допустимо да гадаете какво е останало за Вас. Ако не пожалите времето, в което може да се огледате в близост си, ще идите няколко свободни крайща. Които можете да вържете на възел. Днес е съвършен ден за привършване на задания, планове и дори на незавършени диалози. Неотдавнашни предсказания на член от Вашето семейство, ще се осъществен изцяло. Макар и да не сте във екстаз от това, би трябвало да признаете, че този човек е бил прав.

Близнаци
Ако всички Ваши мисли са ангажирани от мисълта, по какъв начин то-весело да се развличате, белким звездите могат да застанат на Вашия път? Ако някой има задоволително сила, с цел да продължава веселието, това сте Вие, а да поспите може и по някое време по-късно. Само не се престаравайте. Очакват Ви още много забавни неща, тъй че ще е обидно да пропуснете някое от тях единствено тъй като не сте си отпочинали по-рано.

Рак
Днес здравият разсъдък Ви изневерява. Ще се захващате с най-безперспективните планове и ще хабите доста старания в опити да ги реализирате. Ловките манипулатори ловко ще си играят с Вашите усеща принуждавайки Ви да вършиме още и още нови инвестиции( на пари, време и духовна енерхия) в извънредно безперспективни занимания. Слушайте тези, които Ви подлагат на критика, тъй като в техните забележки въпреки всичко може да намерите крепко зърно. Много мъчно ще различавате лъжата от истината, защото интуицията загадъчно ще мълчи, а логиката ще се окаже безполезна.

Лъв
За предпочитане е през този ден да останете на саме със своя обичан човек и да поговорите от сърце. Това напълно не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които незабавно би трябвало да се разрешат. Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса по какъв начин стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат

Дева
Не единствено че обмисляте всичко, а и дейностите Ви са дълбокомислени. Представяте си, по какъв начин би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да дейставате незадълбочено. Бихте желали още по-дълбоко схващане от средата, която населявате. Заемете се с това - днешният ден е доста подобаващ.

Везни
Идеален ден за покупки и придобивки, изключително на неща, придаващи уют на дома ви. Най-вече през днешния ден ще ви вълнуват сигурността и надеждността на нещата. Днес елементарно могат да ви извадят от равновесие, по тази причина не обръщайте прекомерно внимание на всичко, което ви споделят.

Скорпион
Проявете най-много топлина и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си визиите какъв брой са и нужни Вашата поддръжка и схващане на нейните проблеми. Тя напълно няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте... Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от нормално...

Стрелец
Опитайте се през този ден да не усложнявате прекомерно това, което става сред Вас и индивидът, по който въздишате всяка нощ. Днес ще бъдете склонни към дълбоки размишления, и би било идеално, в случай че съумеете да избегнете депресията.

Козирог
Вашият обичан човек през днешния ден ще поеме цялостна отговорност за всяко Ваше деяние или крачка. Съвсем ясно е, че може да извършите по този начин, че той да съжалява за това, в случай че се наложи да се срами за някоя Ваша постъпка, само че звездите напълно не Ви предлагат, да се държите по подобен метод. Нали отново ще се виждате?...

Водолей
Настроението Ви не може да бъде наречено градивно. По неразбираеми аргументи сте подготвени по-голямата част от времето си да посветите не на някаква потребна активност, а в търсене на виновника за Вашите остарели и неотдавнашни, действителни и мними беди. Голямо е желанието Ви да напишете изобличително писмо на някогашния си шеф, да изкажете претенциите си към сътрудниците, както и да извършите просрочен „ анализ ” на човек, с който в миналото сте били близки. Не правете нищо такова, а просто се стегнете и се огледайте в близост. И помнете, че когато с мислите и възприятията си се намирате в предишното, сегашното просто минава около Вас.

Риби
Това е един от тези дни, в които може да разчитате на триумф в играта и на ненадейно попълване на личното портмоне. Може да се окаже, че имате опция да се възползвате от общоте запаси на някаква неформалн общественост. Началникът или сътрудникът в това време ще са склонни да оценят по достолепие Вашия принос, единствено че благодарността напълно не е наложително да се иаразява във финикийски знаци. Възможно е просто от сърце да Ви поблагодарвт за оказаната помощ, и да Ви обещаят в бъдеще да Ви се отплатят със същото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР