Нареждайки се до най-добрите хотели в света, Салто Чико има

...
Нареждайки се до най-добрите хотели в света, Салто Чико има
Коментари Харесай

Хотелът намиращ се на най-разкошното място на Земята

Нареждайки се до най-хубавите хотели в света, Салто Чико има преимуществото да се намира на едно от най-превъзходните места на Земята. Полетите от Сантияго до Пунта Аренас са няколко пъти дневно, тъй че не е сложен за намиране,а рецепционистите ви посрещат още на летището. Когато пристигнете в хотела ще бъдете очаровани от невероятният интериор на Салто Чико, само че същинският сексапил се крие на открито, природата предлага голям брой разновидности за рискови спортове и разходки из чудната природа.

Стаите

Хотел Салто Чико предлага доста улеснения с цел да запомните престоят си там. Има 50 първокласни стаи, 7 от които гледат към водопада Салто Чико, 6 жилището и 37 гледат към издигащата се наоколо планина Кордилера дел Пейн. Във всяка стая има кухня, столова, перално помещение и бар.

Преди да се впуснете из чудесата на Патагония са ви нужни мерки. За да се насладите изцяло на походите, било пешком или с каруца, се нуждаете от топли облекла. Ще са ви нужни термо долни дрехи, непромокаемо яке, ръкавици, очила и обувки за катерене, преди да се впуснете в спиращата дъха околна среда.

Атракциите

Може да се включите към няколко типа „ разходки “. Полуостровът Лаго Грей, който се намира на половин ден път е извънредно красиво място. Висящият мост Рио Пинго е една от основните атракции. Ще може да видите и Глейзър Грей, айсберги и невероятни гори, на които може да се насладите оптимално. Разхдоката до Алтурас Дел Торо е съвършена за целодневен пикник из хубостта на Рио Пейн и долината Рио Серанте.


Винаги може да си извършите барбекю в обичайно чилийско Куинчо, както ида се разноските около Лагуна Азул. Целодневната стратегия включва вкусно агнешко и зеленчуково барбекю, на което ще се насладите с вкус. По тези места има богато многообразие от диви животни, може да видите лисици, диви сърни, кондори и други Разходката с лодка през Глейзър Грей е също забавна туристическа дестинация, позволяваща ви да се насладите на клисурите, реките и горите по друг метод.


Дивата Чилийска природа се е погрижила за тези, които обичат да яздят. Спиращи дъха гори и долини откриващи панорама към околните планини, Рио де лас Чинас може в действителност да е сантиментално място.


Ако търсите нещо неповторимо, не пропускайте да посетите националният парк Торес дел Пейн. Перфектна цялост от многообразна флора, красиви пейзажи и диви животни. Паркът е включен в „ Световното културно и естествено завещание на ЮНЕСКО “ през 1978 и се намира в центъра на Патагония заемащ 242,242 хектара. Езерата, реките, глетчерите и водопадите в парка ще ви спрат дъха. За да се насладите напълно на хотел Салто Чико, не пропускайте и да обходите околните села, показващи същинският дух на Чили.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР