Много от жените си падат по така наречените “лоши момчета.

...
Много от жените си падат по така наречените “лоши момчета.
Коментари Харесай

Обичай този мъж, който е добър с теб

Много от дамите си падат по по този начин наречените “лоши момчета ”. Те са секси, знаят по какъв начин да ни влязат под кожата, по какъв начин да целуват и си знаят цената. Но за сметка на какво? Знаят също по какъв начин да ни наранят, да ни вкарат в клопката си и след това да ни изоставят, а даже и да не го създадат, дано бъдем почтени, какъв брой мислите, че ще издържи връзката ви с едно “лошо момче ”? Не, няма да е доста.

Защото, когато стане дума за нещо съществено, за мощни усеща, за отговорност, за “Ще обичам единствено теб! ”, тези по този начин секси представители на мощния пол просто изчезват. Затова моят съвет е… бит мъж, който е добър с теб.

Той може да не те е сграбчил от пръв взор толкоз мощно, може да няма доста от качествата на неприятния, но в действителност има доста повече – огромно сърце!

Затова бит мъж, който е добър с теб. Който няма да те нарани, а даже и да го направи несъзнателно ще се извини, ще направи всичко, единствено с цел да върне усмивката ти. Който ще те допира нежно, ще те гледа право в очите, а там ще виждаш целия свят.

Обичай мъж, който е добър с теб.С теб, с твоите близки, с хората, даже с животните. Който умее да оказва помощ, да изслушва, да споделя. Който постоянно ще ти е опора, който ще пита по какъв начин е майка ти, който ще харесва приятелките те (дори и единствено поради теб), който ще приказва на уличните животни и ще им дава от храна си.

Момиче, бит подобен мъж, тъй като той ще те обича с цялата си душа и ще подари сърцето си, знаейки, че можеш да му го разбиеш на хиляди късчета.Ще те завива нощем, когато му стане студено, ще ти носи кафенце в леглото, ще ти подарява цветя ей по този начин, без мотив. Да, няма да ти смъква звезди, няма да ти купува рокли и диаманти, само че ще те води на сантиментални разходки, ще ти написа стихове, ще ти изпраща благи смс-и, ще ти се обажда, единствено с цел да те пита по какъв начин си, с цел да ти каже, че му липсваш.

Обичай мъж, който е добър с теб.  И знай, че положителните момчета са тези, с които можеш да създадеш щастливо семейство. Един ден той ще бъде страховит татко – благ и грижлив. Ще посвети времето си на вас, ще ви обича и ще ви пази. Защото е положително момче и нищо от това не му е непознато.

Момиче, бит мъж, който е добър с теб и знай, че и той ще те обича – мощно, същински, вечно!

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР