Масово сбиване, което се случи пред магазин за пилета, се

...
Масово сбиване, което се случи пред магазин за пилета, се
Коментари Харесай

Масово сбиване пред магазин за пилета се разлива в трафика, принуждавайки шофьорите да завият

Масово сборичкване, което се случи пред магазин за пилета, се разлива в трафика, защото микробуси и мотоциклети завиват, с цел да избегнат безредната борба.

Полицията беше извикана на Streatham High Road, южен Лондон, откакто получиха известия за група мъже, които замахват с юмруци и крещят един на различен в събота. Гневните мъже са били видяни да се ритат и удрят по главите към 15.45 часа. Шокиращи видеозаписи снимаха по какъв начин група мъже се бият между тях на оживена улица, до момента в който мотоциклет бързо се отклони от пътя.

Огромният пердах наподобява продължи пред няколко разнообразни магазина, защото паниката изглеждаше отвън надзор. Не е ясно защо е бил дуелът, само че една жена се чуваше да крещи през цялото видео, до момента в който друга жена можеше да крещи „ върни го “. Тя стартира да тича към мъж, преди да грабне движимостите й и да го бутне, до момента в който други се опитваха да го удържат. В клипа мъжете могат да се видят по какъв начин брутално се удрят един различен, преди по-късно гол до кръста да бъде забелязан да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР