Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов заяви, че не вижда смисъл

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов заяви, че не вижда смисъл
Коментари Харесай

Костадинов: Борисов е част от миналото, няма какво да си говорим с него

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов съобщи, че не вижда смисъл в лидерската среща като формат, само че би взел участие в двустранни диалози с Българска социалистическа партия. Той посочи, че " Възраждане " не би подкрепило държавно управление на Българска социалистическа партия, тъй като кабинет в този състав на този парламент не може да се сформира, само че водят диалози с тях по всевъзможни други въпроси.

" Идват избори и в този момент е обикновено да слушаме общи приказки. Аз това чух, в случай че вие сте чули нещо съответно - споделете. Това, че се приказват хубави приказки за пред гласоподавателите на съответните политически партии, надалеч не значи, че нещата, които се споделят в този момент, ще се заявят и ще се случат след изборите.

Няма какво да си приказваме с Бойко Борисов. Бойко Барисов е част от предишното на България. Бойко Борисов единственото нещо, което може да направи, е да спре един път за постоянно да занимава българското общество със себе си. Защото сега една част от българския политически проблем, който ние имаме е, че този човек желае да държи своето лично политическо оцеляване с цената на всичко. Няма смисъл да приказваме с хора, които са част от предишното. Ние не виждаме никакъв смисъл да беседваме с хора, които едно само нещо не желаят да дават на българския народ - правото на избор.

Нашите гласоподаватели няма да одобрят миг, в който ние сядаме на масата с хора, които те считат за отговорни за това, че България умира.

И в случай че ние седнем на маса с тях, значи че ние ги признаваме за равносилен участник в политическия развой. Не са. Те са част от казуса, не част от решението.

Защото ние ще управляваме с българския народ само и единствено и по тази причина се борим да управляваме независимо. И това ще реши народа - дали ще има ръководство на една мощ или ще има съдружно ръководство ", уточни Костадинов.

Той препотвърди тезата на " Възраждане ", че виждат излаз от създалата се обстановка в нови избори.

" Имаме един българин в Македония, който бере душа. Разбрахме, че контузията му е доста по-сериозна. Той има строшен прешлен. Днес четем декларация. Докато четем декларация, половината от народните представители си бъркаха да не споделяме къде. Това е обидно! ", уточни още той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР