Коалиция между ПП-ДБ и ГЕРБ след изборите ще е възможна,

...
Коалиция между ПП-ДБ и ГЕРБ след изборите ще е възможна,
Коментари Харесай

Лена Бориславова постави условия на Борисов

Коалиция сред ПП-ДБ и ГЕРБ след изборите ще е допустима, в случай че се подпише съглашение с съответни периоди за промени и двете партии се придържат към тях. Това даде да се разбере ексшефката на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова. 

Ако Борисов поеме ангажимент за стратегии и всеки ден го съблюдава, и имаме самостоятелни състезания, което е найголемият негов и на Пеевски боязън, тогава можем да работим, сподели тя пред Би Ти Ви.



В момента имаме явен план на последващи стъпки, които би трябвало да се извървят, и всеки, който може да го направи, ще може да работи с нас. Пеевски към този момент потвърди, че не е подготвен, акцентира Бориславова. Единственото, което подценихме, е събитието, че влязохме в сглобка с ГЕРБ, само че не оценихме какъв брой зависимиса те от Движение за права и свободи. Шефът на ГЕРБ е Делян Пеевски, настоя тя.

Отстраняването на господин Желязков няма нищо общо с неговата персона като човек. Преди 9 месеца неговата персона бе допустима за ротационен ръководител на Народното събрание, той не подаде оставка на 6 март, само че даже това не е проблем. В безусловно нарушаване на разпоредбите той разреши НЗОК да премине в ръцете на господин Мавров. Той извърши заръката на Пеевски и Борисов. За Мавров е обществено известно, че за има преписки в ДАНС и прокуратурата. Всеки опит за промяна на НЗОК е саботиран, безапелационна бе Бориславова. В момента в който се разпадна сглобката, Желязков стартира да работи като безспорен пленник на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Той свика комисия за Турски поток, само че не промени дневния ред, с цел да изслуша някогашният началник на касата. Не може такива дейности да остават без последици, по тази причина и сезираме конституционния съд. Използваме всички лостове на демокрацията, изясни тя. Знам, че ще се пробват да ни упрекват, че сме влезнали в сделки с " Възраждане ", само че нас няма да ни видите като Десислава Атанасова да се караме на групата им, нито като господин Костадин Ангелов, който даваше указания на техни депутати по какъв начин да гласоподават. Предложението за свалянето на Желязков бе подписано от ПП-ДБ, решението на останалите партии да го поддържат, си е тяхно независимо, продължи Бориславова. ГЕРБ не може да отстраняват законно определен началник на НЗОК и за това да няма последици, стимулира решението на ПП-ДБ за събаряне на Желязков тя.
ТЕМА преди 15 часа 3543 преди 17 часа 2130 преди 21 часа 1481
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР