Джовани Пернис отдаде бликаща почит на едно от турнетата си

...
Джовани Пернис отдаде бликаща почит на едно от турнетата си
Коментари Харесай

Джовани Пернис от BBC Strictly Come Dancing споделя емоционално послание след потвърждаване на „пауза“

Джовани Пернис отдаде бликаща респект на едно от турнетата си през 2024 година, когато то завърши – откакто разгласи, че възнамерява отмора от концерти.

33-годишният експерт в Strictly Come Dancing към този момент предизвести почитателите, че може да мине известно време, преди да го видят още веднъж да играе. А тревожната му актуализация породи опасения, че може да не се върне в шоуто на BBC тази година.

Напоследък почитателите съумяха да видят Джовани на сцената в турнето му Let Me Entertain You онлайн. Шоуто с един човек обиколи Обединеното кралство и завърши в края на април, откакто развълнува хиляди почитатели, които сграбчиха билети, с цел да го видят онлайн и в плът на сцената. Феновете съумяха да се приближат още повече до него през последните седмици, защото той също беше хазаин на уроци по танци посредством обиколно шоу, наречено Ballando.

Италианската звезда беше Баландо дружно с сътрудника танцьор Pasquale La Rocca - предлагайки на почитателите опцията да се запишете на уроци по танци. Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР