Как да разберете дали имате напълно развита душа и какво

...
Как да разберете дали имате напълно развита душа и какво
Коментари Харесай

10 знака, че притежаваш напълно развита душа

Как да разберете дали имате изцяло развита душа и какво разкрива това за вас?
Да си емоционален и нехаен има своето обаяние и носи от време на време изгода, само че стоенето на твърда основа и в естетика с вътрешния свят е завладяване, което ще те води до по-велики житейски прекарвания.

Не всеки човек със зряла душа твърди, че е благополучен, само че щастието постоянно се асоциира с насъбран опит и дарба за вярно обсъждане и оценяване на обстановките, както и със способността за надзор на личните дейности и мисли – по този начин както постъпват доста от зрелите хора. Необходимо е време и доста старания, с цел да се стигне до такава степен, а когато към този момент си там,  осъзнаваш, че това е единствено насочна точка за още повече работа върху себе си и усещанията ти.

Ето някои знаци, които ще ти оказват помощ да определиш дали си постигнал вътрешен надзор и дали си подготвен за нанагорнище на нови стъпала в еволюцията.

1. ПОЗИЦИОНИРАШ съдебна експертиза ДОБРЕ В ПРОСТРАНСТВОТО

Знаеш тъкмо къде се намираш сега, по какъв начин си стигнал там, къде отиваш и за какво го правиш. Това не значи, че не приемаш съществени причини, въз основа на които да променяш посоката.
Най-вероятно има някои неща, които искаш да промениш в живота си, само че ги знаеш кои са и имаш екшън проект.

2. ИМАШ МИСИЯ В ЖИВОТА

Има нещо, поради което ставаш заран от леглото и то е друго от нормалното нервно бързане за работа. Наречи го пристрастеност, занимание, цел или вътрешна мотивация – само че усещаш, че то те води през всички компликации, проблеми и тежки интервали в живота.

Ако имаш проблем да останеш фокусиран върху постигането на задачите си, раздели ги на дребни порции и отделяй по час дневно за осъществяването им.

3. МОЖЕШ ДА ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЖДУ ЦЕЛИ И ЖЕЛАНИЯ

Казват, че тялото ти знае най-добре какво желае и от какво има потребност. Тялото е високочувствителна система, чиито радари постоянно са заглушени от мозъка и страстите ни.

Хората, които имат изцяло развита и зряла душа се стараят да не се въздействат от моментни недостатъци и се пробват да култивират по-здравословни привички. Налагането на нов табиет лишава единствено 30 дни, а здравословните и потребни привички съставляват машина, която работи за твоето благоденствие и благополучие.

4. ЕДИНСТВЕНО ТИ ОТГОВАРЯШ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ

Напълно развитите и зрели души носят цялостна отговорност за дейностите си и знаят с огромна акуратност какво ги е провокирало или предизвикало. Те проучват предходния опит и придвижват най-хубавите решения или научените уроци.

В резултат имат по-добър надзор върху живота си: всичко стартира от дребните неща, да вземем за пример да не купиш половината магазин, поради мъчителна разлъка и стига до по-комплицирани обстановки, като да вземем за пример да не игнорираш спор, а целеустремено да работиш за разрешаването му.

5. ОТВОРЕН/А СИ ЗА НОВИ НЕЩА

Хората с изцяло развита и зряла душа знаят по какъв начин да намерят точния баланс сред това да знаят какво желаят и в същото време да са възприемчиви към нови хрумвания. Те преследват познанието от всевъзможен тип и не се страхяват да сменят мнението си, вярванията или да трансформират към този момент начертан проект.
Тези хора са нетърпеливи да тестват личните си вярвания и убежденията на другите и са наясно, че нищо не е 100% несъмнено.

6. ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЖДУ ИСТИНСКО ЛИДЕРСТВО И ИЗБЛИЦИ НА АРОГАНТНОСТ

Да знаеш по кое време да се оставиш да бъдеш воден от някой по-компетентен и по-опитен от теб – това е нещо, което изцяло развитите и зрели души назовават мъдрост. Въпреки това всички ние постоянно вземаме за чиста монета външни демонстрации на знание и убеденост, оставяйки егоистични и наперени човеци да поемат юздите на властта като напомпват по този метод в допълнение личния си нарцисизъм и самонадеяност.
Развитата душа има свои лични ролеви модели и постоянно има повече от един водач, от който да се учи. Способността на тези хора да се учат от най-хубавите и да не се концентрират върху единствен човек или идеология трансформира самите тях в доста положителни водачи.

7. ТИ СИ ДОБЪР/А И ВИЖДАШ ПОТЕНЦИАЛА ВЪВ ВСЕКИ ОКОЛО ТЕБ

Уважаваш правото на всеки да има лично мнение и зачиташ достолепието му. Винаги се стремиш да „ извадиш “ най-хубавото от другия и се фокусираш върху позитивната страна на нещата и позитивните хора към себе си.

8. ЗАЛАГАШ МНОГО ВИСОКИ СТАНДАРТИ ЗА СЕБЕ СИ И РЯДКО ПОЛУЧАВАШ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ОТ СВЪРШЕНОТО

Това е противоположната страна на монетата да си сензитивен и изчерпателен човек: усещаш, че това, което към този момент знаеш няма и една десета от това, което би могъл да знаеш, по тази причина постоянно се стремиш към повече.
Перфекционизмът е постоянно срещана опасност измежду зрелите души и знанието по кое време можеш да си удовлетворен от себе си и да минеш към идната задача е значимо умеене, което би трябвало да се научи и да упражнява постоянно.

9. ГОВОРИШ С ЦЕЛ ДА ИМА ЗДРАВОСЛОВНА ДИСКУСИЯ, НЕ ЗА ДА съдебна експертиза ИЗТЪКВАШ ИЛИ ДОКАЗВАШ

Развитите души обичат да споделят познание. Този вид хора правят оценка ползотворните диалози, само че в никакъв случай не постановат мнението си на другите. Те са овладели изкуството да изслушват и да чуват това, което им се приказва до съвършенство.

10. ВДЪХНОВЯВАШ ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ ЗА ПОЗИТИВНИ НЕЩА

Искаш най-хубавото за хората към теб, а те постоянно се стараят да не те разочароват. Ти ги мотивираш да бъдат по-добри и да не престават великите си инициативи.

Това са някои съществени знаци, които значат единствено едно нещо: в случай че виждаш себе си по този метод, постигнал си това или се стремиш да го постигнеш, то ти си една от великите персони на този свят, тъй като можеш да променяш нещата към по-добро.

За създателя: Дорис Палмър е старши редактор в Studyscanner. Има магистърска степен по обществени науки и управлява психическата секция в Studyscanner.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР