Има 5 неща, които са много важни за мъжете и

...
Има 5 неща, които са много важни за мъжете и
Коментари Харесай

Кои са 5-те неща, които най-много отблъскват мъжете?

Има 5 неща, които са доста значими за мъжете и на които дамата би трябвало да обръща внимание. В противоположен случая хубостта и луксозното ѝ тяло нямат късмет да привлекат мъжа. Всеки случай – не и за съществени връзки.

Твърде ослепителен грим
Тъмните сенки върху веждите, блестящо червило и килограми крем в никакъв случай не наподобяват красиво. Мъжете обичат естествените дами, а не тези, които са боядисвали лицето си часове наред. Това се отнася и за парфюма – никой не желае да се задушава. С една дума, значима е умереността.

Дълбоко деколте и мини пола
Ясно е, че погледите на мъжете се лепят по такива дами, само че рядко един мъж ще предложения такава клубна дама вкъщи си. Леглото е единственото нещо, поради което мъжете обръщат внимание на такива девойки. Мъжът обича, когато дамата наподобява секси единствено поради него. А когато всички виждат какво тя предлага, той няма да ви схване съществено, а единствено като жена за една нощ.

Гръмките диалози
Мъжете избират дами, които умеят да се държат в обществото, а не тези, които в компанията приказват най-силно и най-често от останалите. Ако дрънкате без прекъсване, не се учудвайте, че мъжете ви отбягват. Вие отблъскването единствено с бърборенето.

Клюките
Той ще изслуша клюките, само че това не значи, че в действителност ще му е прелестно. Мъжете не търпят интригантките, понеже се усещат неудобно в техните компании. Пък и му идва на разум дали не го клюкарите в негово неявяване.

Лъжите
Мъжете не обичат девойките, които лъжат. Ако мъжът хване един път дамата в неистина, непрекъснато ще си мисли дали тя не го е излъгала и различен път. И повече в никакъв случай няма да ѝ вярва изцяло.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР