Дванадесетият сезон на риалитито за имитации Като две капки“ вода

...
Дванадесетият сезон на риалитито за имитации Като две капки“ вода
Коментари Харесай

„Капките“ с ударен старт, над всички бе актьорът Владимир Зомбори в ролята на Джъстин Тимбърлейк

Дванадесетият сезон на риалитито за фалшификати „ Като две капки “ вода стартира стремително, като победител стана артистът Владимир Зомбори.

Предаването стартира с дегизираните като пандизчии Геро и Рачков, които акостираха в студиото след полет с хеликоптер.

В залата участваха спечелилите от предходните сезони Рафи Бохосян, Влади Михайлов, Фики, Стефан Илчев и Михаела Маринова.

Първи на сцената се изяви артистът Иво Аръков, който влезе в ролята на американския рапър Питбул. Победителката от „ X фактор “ Християна Луизу се превъплъти в кожата на Селин Дион, с цел да пристигна ред на Владимир Зомбори.

35-годишният артист с нетипична фамилия, идваща от Австро-Унгария, дебютира със страхотна реплика на американската поп звезда Джъстин Тимбърлейк. Зомбори бе овладял извънредно майсторски придвижванията на Джъстин и театралното му държание.

Сложните танци, с които е прочут Джъстин, се оказаха по силите на Зомбори, който бе в забележителен синхрон с професионалните танцьори от „ Фънки Мънкис “.

Изпълнението му бе оценено безапелационно най-високо и от журито, и от сътрудниците му, и от публиката. Определено артистът ще бъде измежду любимците за първото място в 12-то издание на „ Капките “.

„ Изпълнението на Зомбори беше зверовито. От него стартира предаването “, похвали го другояче сериозният Фънки. 

С голяма сила и чудесна реплика се показа и комедийната актриса Елена Атанасова, позната от сериала „ Ол инклузив “.

Позитивната й сила заля като цунами сцената, до момента в който Елена  огромен триумф имитираше една различен хала – поп певицата Пинк.

В първия тричасов лайв не липсваха и познатите закачки сред члена на журито Веселин Маринов и неговият ефирен „ зет “ Димитър Рачков. Рачков още веднъж използваше всеки комфортен миг да нервира естрадния бард за наслада на феновете.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР