Джулия Фокс обича да провокира навсякъде, където отиде. Това просто

...
Джулия Фокс обича да провокира навсякъде, където отиде. Това просто
Коментари Харесай

Джулия Фокс знае как да скандализира обществото /снимки/

Джулия Фокс обича да предизвика на всички места, където отиде. Това просто е част от метода ѝ на живот. Или най-малко по този начин наподобява.
Дали ще отиде на разходка из улиците на Ню Йорк, или на публично събитие - моделът постоянно намира метод, с цел да накара хората да приказват за нея. И да я гледат, несъмнено. Изключение не прави и последната ѝ визия, на която обърнаха внимание от Instyle Magazine.
Виждаме Джулия Фокс още веднъж облечена в един много забавен модел, въпреки облечена да не е най-удачната дума в тази ситуация, защото въпросната рокля разкрива едната ѝ гърда и интимните ѝ елементи. Джулия Фокс обаче не е гола изпод, а с долни дрехи с впечатляващ принт на вагина с косми и надпис: " Затворено ".
Междувременно моделът е и със сутиен на също толкоз реален принт, който пък изобразява космата мъжка гърда. Според списанието, последната виизя на Джулия Фокс е една от най-смелите и феминистките ѝ до този миг.
През март Джулия Фокс още веднъж съумя да притегли вниманието към себе си по време на AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party, проведено от Елтън Джон. Тогава тя се появи на събитието с черна рокля, която обаче стартира под гърдите ѝ. Част от тоалета ѝ бе също по този начин черен чорапогащник и високи токчета. Гърдите си, или най-малко някаква част от тях, Фокс бе прикрила с лепенки за зърна със златисти верижки.
Да не забравяме и че предишния септември Джулия Фокс се разноски съвсем гола по улиците на Ню Йорк, когато участва на ревюто PrettyLittleThing x Naomi Campbell, което бе част от седмицата на модата в Ню Йорк.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР