Бившият лидер на Ukip Найджъл Фараж предизвика възмущение, след като

...
Бившият лидер на Ukip Найджъл Фараж предизвика възмущение, след като
Коментари Харесай

Колата с шофьор на Найджъл Фараж беше хваната да използва място за паркиране за хора с увреждания за магазин M&S

Бившият водач на Ukip Найджъл Фараж провокира отвращение, откакто беше видян да употребява място за паркиране за инвалиди в продължение на 45 минути, с цел да пазари в M&S.

Снимки, направени предишния месец, демонстрират по какъв начин някогашният водач на Ukip излиза от бяло BMW на North Wharf Road, до болница St Mary's в Падингтън, Лондон, което е ясно обозначено като паркинг единствено за хора с увреждания.

Неговият водач заведе господин Фараж, създателя на Reform UK, до постройка, преди да чака, до момента в който пуши цигари и купува храна на 22 април, съгласно свидетел. След това господин Фараж напусна постройката и двамата стопираха на M&S, преди да се върнат в колата и да си тръгнат.

Очевидец, поискал анонимност, сподели: „ Това е възмутително. Всички останали би трябвало да се подчиняват на правила, само че той може просто да паркира в поделение за инвалиди, когато основава правила за всички останали. " Според очевидеца водачът на господин Фараж е бил паркиран в залива от почти 10.43 до 11.29 сутринта.

Град...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР