Актрисата Никол Кидман получи престижната награда за цялостно творчество на

...
Актрисата Никол Кидман получи престижната награда за цялостно творчество на
Коментари Харесай

Сектанти отнемат децата на една от най-известните актриси

Актрисата Никол Кидман получи влиятелната премия за изцяло творчество на Американския кино институт, само че церемонията мина под мрачната сянка на сектата на сциентолозите, написа " Марка “. 

Кидман се появи в целия си искра на аления килим в компанията на брачна половинка си Кийт Ърбан и двете им дъщери Съндей Роуз и Фейт Маргарет. На събитието обаче липсваха другите две деца на актрисата - Конър и Изабела Круз. Кидман отхвърли да дава отговор на въпроси за отсъстващите и даже не ги загатна в благодарствената си тирада.

Отсъстващи

Изабела и Конър са двете осиновени деца от брака ѝ с Том Круз, който завършва със абсурден бракоразвод през 2001 година След многократни несполучливи опити да заченат лични деца двойката осиновява две. Бракът на Кидман с Круз е минавал напълно по разпоредбите на сектата на сциентолозите. В един миг Кидман взема решение да скъса. При развода децата изненадващо избират да останат с татко си. Двамата са подложени на особено образование в сектата за да не помнят майка си. Кидман не се отхвърля от битката, само че в последна сметка печели Круз, а тя получава възбрана да контактува с тях.

Актрисата се омъжва повторно – за музиканта Кийт Ърбан, и най-накрая съумява да стане майка на лични деца. Тя не не помни Изабел и Конър, които обаче са погълнати от сциентологията и късат всички връзки с Кидман. На церемонията през седмицата звездата за първи път не загатна в листата с благодарности имената на огромните си деца, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР