Зодиите са много важни за взаимоотношенията между хората и в

...
Зодиите са много важни за взаимоотношенията между хората и в
Коментари Харесай

Кусурите на мъжа според зодията му

Зодиите са доста значими за взаимоотношенията сред хората и никога не би трябвало да ги подценяваме. Всички си имаме своите дефекти и е хубаво да се опитаме да се оправяме с тях, до момента в който не са ни навредили. Ето и кои са най-големите дефекти на мъжете съгласно зодията на всеки:

Мъжът Овен

Арогантен самохвалец, който вика и крещи като вманиачен, в случай че нещо не е на неговото. Често ще в се коства, че този човек има потребност от психиатър, а може би и в действителност е по този начин. Харчи безразсъдно и не е в положение да признае грешките си. Категорично има вяра, че е представител на изчезващия тип „ същински мъже “, само че в реалност е едно капризно и свадливо момченце.

Мъжът Телец

Скучен, скучен, лаком, демодиран и захласнат от „ практическата страна на нещата “. Инат на магаре и мързел на слон. На всичкото от горната страна и с огромни искания. Рядко поема самодейността в съкровен проект. Прави се или на огромен добродетел, или на страдалец, само че под тези маски се крие едно пренебрежение към всичко и всеки.

Мъжът Близнаци

Прави се на доста ерудиран и претърпял какво ли не, само че в действителност той в никакъв случай няма да порасне. Непостоянен – през днешния ден е тук, на следващия ден не. Редовно мени проектите и мнението си. Обикновено е и цялостен паразит – лежи на гърба на някого. Неспособен на моногамна връзка – все търси нещо друго, тръпка да има. Почти е невероятно да се резервира интереса му единствено към една жена.

Мъжът Рак

Страхливо мамино синче. Да си знаете, че в случай че майка му не ви харесва, доста скоро той ще си измисли мотив да се разделите. Неуверен, сякаш с висок морал, а в това време има неприятния табиет да наскърбява остро дамата до себе си. Скаран е с романтиката и е свидлив. Ако ще се хващате с него, сбогувайте се с веселията и излизанията – той е домошар. Не е упорит, задоволително му е да си седи у дома и да си има една „ сгодна “ женица, която да му готви, чисти и пере. Точно като мама…

Мъжът Лъв

Той е извънредно скучен с твърдото си разбиране, че най-компетентен от всички. Постоянно наставлява – това не обличай, там не върви, прави си единствено еди-коя си прическа, не разсъждавай по този начин. Мисли се за доста демократичен и търпелив, само че незабавно ще се намуси, в случай че го пренебрегнеш, с цел да си свършиш нещо твое. Има непрекъсната потребност да го ласкаеш, в случай че не, се отдава на алкохол, хазарт и става цялостен безделник. Но другояче устата не можеш да му затвориш, когато стартира да ти споделя за предишните си (обикновено и несъществуващи) триумфи.

Мъжът Дева

Стане ли въпрос за фамилиарност и романтика, фантазията му е не по-голяма от тази на комар. Супер отегчителен, безспорен сухар, постоянно ядосан или „ угрижен “ за нещо си. Заедно с това свръх придирчив – вместилище, цялостно с рецензии и условия. Няма угодия! Подозрителен, сериозен, ревностен. Много по евентуално е да имате детективски, вместо любовен разказ между тях.

Мъжът Везни

Мисли се за огромен естет и обича да дава ум. Живее си в собствен розов свят и е безусловно несъответстващ за действителността. Но надали в миналото ще го разбере! Ако се хванете с него, бъдете подготвени, че вие ще сте мъжът в къщата. На вашите рамене ще падат тежките решения и оправянето с проблемите. През това време той ще слуша релаксираща музика и ще пие вино, убеждавайки ви, че „ всичко ще се подреди “ от единствено себе си и няма потребност да се палите по този начин.

Мъжът Скорпион

Майстор на игричките. Гледаш го – почтен взор, пърхащи мигли и по детски разрошена коса, само че изпод се крие една супер злобна душица. Има си свои убеждения и в никакъв случай няма да ги промени поради теб – ти си тази, която би трябвало да се „ напасне “. Мисли за секс 2 пъти повече от останалите мъже и даже е леко перверзен в леглото. Това са и аргументите нормално да си хваща любовници, до момента в който на теб се кълне в обич до гроб.

Мъжът Стрелец

Мозъкът му като че ли е в настрана тяло. Мисли едно, прави друго, а се получава трето, освен това цялостен срам. Непрекъснато си мечтае за нещо, само че не прави и крачка, с цел да го реализира. Предложенията и концепциите му граничат с парадокс, харчи безразсъдно, все е в заеми. Не можете да разчитате на него, той счита, че всичко е ваучър и постоянно си гледа личния кеф. Ще желае непрекъснато да изглеждате безупречно. Ако това се промени, незабавно ще се огледа за друга жена.

Мъжът Козирог

Искреност на данъчен контрольор, сърце на заемодател и възприятие за комизъм на гробокопач. За него дамата е родена, с цел да бъде майка и брачна половинка. Равенство сред половете? Какво, по дяволите е това?! Скован, свидлив, обожава да скапва настроението на хората. Дава тип на образован, въздържан и учтив, само че в действителност е подъл човек и свръх дебелоглав. Обвинява другите за своите неточности.

Мъжът Водолей

Вманиачен в свободата си, некадърен на естествена връзка, извънредно нереално мислене, граничещо с шизофрения. Никога не може да сте сигурни какво тъкмо се върти в главата му! Склонен към изневери, постоянно прави нещо съзнателно, с цел да навреди на другите. Или за възмездие, или ей по този начин, за кеф, да им се присмива след това. Понякога става безспорен саможивец, с който не намираш никакъв метод да се схванеш.

Мъжът Риби

Изкарва се сензитивен грижлив, само че съвсем в никакъв случай не демонстрира тези си качества на процедура. Изпечен измамник, шарлатанин, самичък даже си има вяра. Разбива сърца, а след това се изкарва жертвата. Обича да се бърка в кирливите ризи на хората, сякаш с цел да даде съвет, само че в действителност той се любува, че другите страдат. Клюкар, клеветник, обича чашката повече, в сравнение с би трябвало. В началото се показва като принца, а след това разбираш, че май си се хванала с коня.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР