Целувката е начин да изразите чувствата без да произнасяте нито

...
Целувката е начин да изразите чувствата без да произнасяте нито
Коментари Харесай

15 вида целувки и техните значения

Целувката е метод да изразите възприятията без да произнасяте нито дума и да разберете възприятията на колегата си, без да зададете нито един въпрос. Може да се състои от най-незабележителното придвижване на устните, само че в него са включени всички наши страсти.

Целувката е мистерия, за която е нужна интерпретация. Въпреки че не забелязвате, всякa вашa целувка носи отпечатък на вашите мисли и носи в себе си различнo известие и би трябвало да бъде вярно интерпретирано. Не е лесна задачата да научите кое известие желае да ви съобщи колегата посредством целувка, само че не е невъзможна задача.

Всичко, което би трябвало да знаете:

Бърза целувка

Бързата целувка не попада в групата на сантименталните целувки, само че е отлична за първата среща или в обществото. Извършва се със затворени устни и докосването на устните на оня, с който желаете да споделите целувката. Тя би трябвало да трае към 3 секунди, и изпраща известия като “харесваш ми, само че не желая да избързвате ” или “Беше ми занимателно с теб ”.

Романтичната целувка

С леко отворени устни нежно докосвате устните на колегата. За да постигнете същинския резултат, тя би трябвало да бъде бавена и нежена, тъй като грубата целувка въобще не е сантиментална. Страстта е наложителен детайл на сантименталните целувка. Без пристрастеност тя губи своето значение. На първата среща сантименталната целувка изпраща известие, че желаете да научите повече за колегата, само че не желаете да бързате прекомерно. Двойките, които са дълго дружно употребяват целувката, с цел да покажат, че се грижат един за различен.

Френската целувка

Френската целувка е придружена от непрекъснато натискане на езиците. Тази целувка е страстена и е предопределена за двойки, които са дружно дълго време или за двойки, които желаят да задълбочат своятавръзка, тъй като носи със себе си посланието “Обичам те и те желая ”. Тя доста постоянно води до по-интимен физически контакт. Френската целувка съставлява действително изкуство и откакто повлияе, ще можете без доста старания да усетите пеперуди в стомаха.

Целувка на бузата

Целувката по бузата се прави когато устните нежно допират лицето на този, който целувате. Ако целувате другар или член от фамилията, тя лишава към 1-2 секунди и се употребява най-често като метод на поздравяване. Тя доста постоянно изпраща известия като “Благодаря Ти ” или “подкрепям ТЕ ”. Когато е предопределен за човек, който физически ви притегля, тя значи: “Харесвам те ”. Целувката на лицето е съвършен вид за първата среща, когато задачата е запознаване и изследване. Ако получите нежна целувка полицето на първата среща, това значи, че евентуалният сътрудник демонстрира вежливост и просвета, т.е. не желае да ви принуждава нищо и че е подготвен да чака, до момента в който не решите да му предложите устните.

Ангелска целувка

Ангелската целувка е доста гальовен досег с устните на клепача или в непосредствена непосредственост до окото на вашия сътрудник. Сладката ангелска целувка носи успокоение при влюбените и усилва емоционалнатавръзка сред сътрудниците. Може да бъде доста прелестен метод да кажете на Вашия обичан “Добро утро ” незабавно след събуждането или “Лека нощ ” след красивата вечер прекарана дружно. Брачните двойки постоянно практикуват тази целувка и когато желаят да излеят страстите си, само че без да разсънят мечтаната персона.

Целувка по носа

Целувката на носа е леко допиране с устните върха на носа на колегата. Тя е занимателен метод да привлечете вниманието на стремежи и съвсем постоянно провокира усмивка на лицето му. Обикновено се употребява от двойки, които са дълго време дружно и показва обвързаност. Целувката на носа постоянно се употребява и от майките, когато желаят да забавляват децата си.

Целувка по челото

Целувката по челото дружно с целувката по ръката попадат в групата на нежните и елегантните целувки. Когато се употребява сред членовете на фамилията, нейната цел е да донесе успокоение. Например, когато дребните деца са заболели, родителите ги целуват по челото с обръщение: “Обичам те и се надявам, че се чувстваш по-добре ”, “Всичко ще бъде наред, тъй като аз съм тук ” или “Тук съм и ще остана, до момента в който не се почувстваш по-добре “. Ако пък сътрудникът ви ви подари такава целувка, в същия миг ще ви обземе възприятие на сигурност. Тя още се назовава и целувка на закрилата или майчинска целувка и се съпровожда със известие “Твърде доста се тормозя за теб и не желая да те изгубвам. ”

Целувка по ухото

Целувката по ухото най-често е последвано от леко смукане на ушната мида. Има извънредно сексуален резултат. При нейното осъществяване включете и надълбоко дишане в ухото. Това е добър метод да починат устните на колегата. Целувката на ухото принадлежи към групата на буйни целувки и предава мощно полово известие “Искам да преминем към нещо по-сериозно ” или “отчаяно искам те ”.

Целувка по ръката

Проста, само че елегантена, целувката по ръката има голям капацитет да ви завоюва. Води генезис от далечното минало и издава изискан темперамент на този, който го употребява. Ако някой ви целуне ръката той скрито ви споделя “удостоен съм с твоето наличие ” или “обожавам те ”. Във висшите кръгове в Европа се употребява като сурогат на думите “Радвам се да се срещнем ”. Във всеки случай, смисъла на целувката по ръката предава почитание и възторженост. За страдание, през днешния ден тя наподобява малко старомодно и рядко се употребява.

Ескимоска целувка

Под понятието ескимоска целувка се крие нежното търкане с върха на носа във върха на носа на колегата. Този сладостен метод на “целувка ” значи лоялност към колегата. Ескимската целувка може да бъде и една занимателна игра сред родителите и техните деца.

Целувка по шията

Целувката по врата е гальовен досег на устните с кожата на шията на колегата. Често се употребява от двойки, които са доста близки и влюбени. Ако вашият сътрудник ви подари нежна целувка по шията, би трябвало да знаете, че той се усеща прелестно в компанията ви и желае да ви каже “копнея по теб ”.

Вампирски целувка

Вампирските целувка е целувката по шията, само че включва и изсмукване или леко захапване на кожата. Често тозицелувка оставя и червени следи зад себе си, тъй че за нея е належащо единодушие от двамата сътрудници. За разлика от нежната целувка по шията, тази целувка носи със себе си еротично известие “Желая те в този момент и незабавно ” и води до освен това от целувка. Поради това този вид целувка не е позволен на публични места.

Целувка “ухапване на езика ”

Ухапването на езика е по-агресивна форма на френска целувка и включва малко и нежно захапване на езика на колегата, до момента в който той се отдръпна. Този вид целувка е чувствена и подлудява сътрудниците, и значи нещоот вида “Не мога да дръпна ръцете си от теб ” или “възбуди ме ”. Ако вашият сътрудник ви подари такавацелувка, би трябвало да знаете, че вашият физически контакт се стреми към по-голяма фамилиарност и евентуално ще приключи със секс. Но имайте поради, че целувката, която включва ядене на езика би трябвало да носиудоволствие и на двамата сътрудници, а не наслаждение на единия, а болежка на другия.

Целувка Спайдърмен

Този целувка е получила името си след известната сцена от кино лентата Спайдърмен, където Кирстен Данст целува Тоби Магуайър, до момента в който той виси от постройката. Тя може да се извърши, когато главата на колегата е обърната в противоположна посока от вашата и постоянно се състои от целувки на долните устни на колегата. Тазицелувка предлага прелестно чувство, тъй като можете да почувствате дишането на колегата в шията и назад. И значи “Чувстваме се задоволително близъки с цел да опитвам ”.

Целувка на едната джука

Представлява леко смръкване на една от устните на колегата. Това е необикновено сантиментална целувка и в случай че доловите верния метод доста евентуално да предизвикате вибриране в корема на своя сътрудник, което бързо може да премине в гореща любовна игра. Целувката на едната джука изпраща тъкмо такова известие “Силно ме привличаш ”.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР