Знаете ли кое е най-трудното нещо при раздялата? Преодоляването ѝ.

...
Знаете ли кое е най-трудното нещо при раздялата? Преодоляването ѝ.
Коментари Харесай

Тези зодии са разбити след раздяла

Знаете ли кое е най-трудното нещо при раздялата? Преодоляването ѝ. Някои хора се възвръщат по-лесно след краха на любовната си връзка и животът им се връща към естественото в границите на няколко седмици. Други обаче скърбят за загубата си в продължение на месеци и даже на години. А ето и на кои зодиакални знаци им лишава най-дълго време, с цел да преодолеят с обичания човек, написа Tialoto.bg:

Телец
Поемат ли сериозен ангажимент, хората от този земен знак се отдават напълно на своята връзка, с вярата тя да продължи за цялостен живот. Телците са хора, които обичат другарството, екипната работа и прочувствената връзка, която идва с влюбването в различен човек. И по този начин, представете си положението на един Телец, когато всичко, към което е построил своя свят, престане да съществува. На Телеца му лишава в действителност доста време, с цел да преодолее с обичания човек, от време на време даже години, продължаващи до цялостен живот. Той просто не знае по какъв начин да спре да обича някогашния си сътрудник, даже той да го е разочаровал доста. Сред всички зодии, на Телеца му лишава най-дълго време, с цел да преодолее краха в любовта.
свързани новини27330на 08.01.202057582на 20.11.2019
Скорпион
Личностите от този знак постоянно остават неразбрани в света на любовта и романтиката. Хората ги считат за отмъстителни и рискови, а пристрастеността постоянно е считана за техен недостатък. Истината е, че Скорпионите се влюбват мъчно и постепенно, само че също толкоз мъчно и постепенно разлюбват индивида, с който са били сантиментално обвързани. Не толкоз наранява Скорпиона, колкото измяната, както и неналичието на обич и доверие. Най-лошото нещо, което Скорпионът прави след краха на любовната си връзка, е че построява ризница към сърцето си. Той е от вида хора, който ще следи изкъсо живота на някогашната си половинка и има шансове да изплува още веднъж като фантом от предишното. На Скорпиона му лишава в действителност доста време, с цел да разбере, че тази връзка няма късмет да се възроди.

Дева
Девата е перфекционист, който влага сърцето и душата си в една връзка, с цел да я направи идеална. Хората от този знак хвърлят доста твърдоглав труд и старания в това сантименталните им връзки да проработят, а когато това не се случи, те се усещат виновни за неналичието на благоденствие в любовта. Девата е склонна да убеди сама себе си, че тя е причина за и че би трябвало да поеме цялата виновност, че нещата са се объркали. След тя стартира да се упреква, че не е направила задоволително, с цел да продължи връзката ѝ по-дълго. Това пречи доста на Девата да продължи с живота си напред и да остави предишното зад тила си.

Водолей
Водолеите не се влюбват елементарно, само че също по този начин им лишава доста време да преодолеят с обичания човек. Когато една връзка завърши ненадейно, Водолеят ще направи всичко допустимо, с цел да не обръща внимание на разрушеното си сърце, вместо да си признае, че го боли. В резултат на това, че сдържа страстите си, той попречва отърсването си от отрицателните събития. И това може да продължи за много дълъг интервал от време. Докато Водолеят не си признае самичък на себе си, че скърби за някогашната си половинка, той няма да успее да преодолее и ще продължава да мисли за нея.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР