Заканите срещу него заваляха като пороен дъждЛидерът на Атака“ Волен

...
Заканите срещу него заваляха като пороен дъждЛидерът на Атака“ Волен
Коментари Харесай

Волен Сидеров с тежка закана към сина на Соломон Паси

Заканите против него заваляха като проливен дъжд
Лидерът на „ Атака “ Волен Сидеров насочи тежка закана към наследника на някогашния министър на външните работи Соломон Паси – Исаак.

Той побесня от русофобския му статус и се закани да го срещне в улична битка.



„ Ела някъде на ярко, кретенче и ще видиш кой къде ще гние, ла*но недоиз*рано. И си кажи същинското име, дрисльо нерешителен! “, изригна беловласият политик против младия путинофоб.
Припомняме, че единствено преди няколко дни Паси скандализира мрежата с прогноза, че всички „ кучки “, кълнящи се във честност на съветския президент, напълно скоро ще гният по килиите. И ги посъветва да бягат бързо.

Постът се популяризира от седмица из групите на поддръжници на войната и е надигнал голяма вълна хейт против поддръжника на „ Промяната “ Паси.
В отговор русофилите декларират на някогашния министерски наследник, че него пък го грозял престой в „ Белене “.

Разбира се не липсват и по-груби мнения, свързани с еврейския му генезис.
Една от тях гласи: „ Исак Паси. Помияр замърсен. Ако Хитлер беше спечелил войната в този момент нямаше да мърсиш Facebook със зловонната си уста. Моли се на Господ единствено да не те срещна на улицата!!! “.

Както към този момент стана ясно заканата на Волен Сидеров също не се разграничава от тази в частта си да сгащи Паси на открито и да го научи.
Източник: lupa.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР