Явор Стефанов е новият директор Търговски отдел на Кока-Кола ХБК

...
Явор Стефанов е новият директор Търговски отдел на Кока-Кола ХБК
Коментари Харесай

Явор Стефанов е новият търговски директор на Кока-Кола ХБК България

Явор Стефанов е новият шеф " Търговски отдел " на Кока-Кола ХБК България. Той поема функционалностите от предшественика си Марко Андрич, който отсега нататък ще дава отговор за комерсиалните интервенции на компанията в Румъния.

Като търговски шеф, Стефанов ще управлява повече от 400 чиновници и ще дава отговор за стратегическото ръководство и бъдещото развиване на комерсиалната активност на компанията.
 Ката Барариу е новият шеф на Центъра за споделени услуги на
Ката Барариу е новият шеф на Центъра за споделени услуги на " Кока-Кола Хеленик " в България

Тя ще поеме управлението на организацията, която доставя услуги в областта на финансите и човешките запаси за всички пазари на Групата на Кока-Кола ХБК в 28 страни

" За мен е професионално предизвикателство и отговорност да продължим да отстояваме лидерската позиция на Кока-Кола ХБК на пазара. Обогатяваме непрестанно нашето 24/7 портфолио и предлагаме разнородни решения за всеки мотив за консумация и извършване на покупки на потребителите ни. Познавам от вътрешната страна опциите на екипа и дружно ще продължим да надграждаме високите достижения във всички канали ", разяснява Явор Стефанов.
 Дора Стрезова-Николова е новият изпълнителен шеф на Кока-Кола България
Дора Стрезова-Николова е новият изпълнителен шеф на Кока-Кола България

Tя има над 18 години опит в хранително-вкусовата промишленост

Неговият професионален път в Кока-Кола ХБК стартира през 2005 година като търговски представител. През миналите 17 години той изкачва поредни стъпала в кариерата си, като построява необятен и сериозен опит в региона на продажбите и комерсиалните умения. През последните години Стефанов сполучливо внедрява нов модел на работа, с помощта на който компанията усъвършенства пазарните си дялове.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР