Всеки малчуган би бил щастлив да има своя собствена кухня,

...
Всеки малчуган би бил щастлив да има своя собствена кухня,
Коментари Харесай

Най-добрата детска кухня за 2023

Всеки хлапак би бил благополучен да има своя лична кухня, в която да готви напълно като мама и тати. Нещо повече – това е освен занимателна игра, само че и добър метод да развиете въображението, фината моторика и уменията на детето да се оправя със света.

Но в случай че държите дребната кухня на детето ви да бъде в действителност съвършена, ето кои са най-хубавите оферти за 2023 година за играчки, които са освен красиви, само че и здрави и същински функционални.

 детска кухня

Дървена детска кухня Hape

За да е добра, тя би трябвало да бъде направена от висококачествени материали и да предлага голям брой функционалности. Точно такава е дървената кухня на огромния производител на детски играчки Hape. Елементите са безвредни и доста здрави, а самата кухня толкоз наподобява на същинска, че детето даже няма да усети, че играе – според от модела може да разполага даже със съдомиялна, аспирация и микровълнова фурна! Изработена е от солидно дърво, сглобява се за към 15 минути и има огромен комплект съдове и принадлежности – тигани, солници, чинии и други Всички те се побират в шкафчетата, като в същинската ви кухня. Може да добавите спомагателни комплекти за готвене, дървен ледник или дървени играчки-храни от същата марка.

 детска кухня

Кухня за деца KidKraft Vintage

Тази кухня има сладостен ретро жанр и се предлага в три цвята – бяло, розово и алено. С нея детето ще разполага с ледник и даже фризер, фурна, съдомиялна, микровълнова фурна. Копчетата на котлоните се въртят, а мивката е преносима. Към нея може да добавите спомагателни аксесоари за кухня на марката – тостер, комплект съдове и принадлежности, блендер, кафемашина и други Може да ви отнеме малко повече време да я сглобите, само че резултатът ще се хареса на детето и то може да играе в нея часове наред. Размерите са компактни, което я прави съвършена за по-малки жилища.

Модерна кухня Classic World Superior

Тази невероятна играчка е направена по първообраз на същинска, съвременна кухня и е просто зашеметяваща. Съдържа 12 елементи, които включват ледник с машина за лед, фурна, котлони със звукови и светлинни резултати, съдомиялна, микровълнова и въобще всичко, от което се нуждае един същински готвач. Широка е по-малко от метър и е с толкоз качествена направа, че детето ще може да ѝ се любува години наред без никакъв проблем.

Този бранд също разрешава да допълвате кухнята с спомагателни детайли като кафемашина, тостери и готварски комплекти, направени от дърво, както и играчки-храни от текстил и даже престилки и шапки за дребни готвачи.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР