Великден е - най-светлият християнски празник. Но стожерът на православието

...
Великден е - най-светлият християнски празник. Но стожерът на православието
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Великден е, но войните продължават

Великден е - най-светлият християнски празник. Но стожерът на православието Владимир Путин не се поколеба отново да избива цивилни в Украйна, даже в нощта, в която " Христос воскресе из мертвих... ".

И в Светите земи войната продължава - Нетаняху за следващ път разгласи, че няма да спре войната, до момента в който " Хамас " не бъде унищожена. Дори и израелци стачкуват против неговото ръководство, а кабинетът му забрани катарския канал " Ал Джазира ".

Гимнастичките ни означиха победи на Европейската купа в Баку - 6 златни, един сребърен, 4 бронза донесоха девойки и дами, с триумфи във всички уреди и дисциплини.

Нов патриарх ще бъде определен до 30 юни - това даде обещание наместника на БПЦ, който ще провежда избора, Врачанският митрополит Григорий.

В Австралия служители на реда убиха юноша - откакто наръгал човек с нож. 16-годишното момче е радикализирано онлайн от ислямисти.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР