Ванга вече многократно е говорила за това колко важно е

...
Ванга вече многократно е говорила за това колко важно е
Коментари Харесай

Ванга говори за 6 неща, които могат да спасят дома от всяка беда - имате ли ги?

Ванга към този момент неведнъж е говорила за това какъв брой значимо е в дома да се държат избрани движимости, които да предпазят стопаните от неприятности. Те могат да играят ролята на персонални амулети на стопанина на къщата, които да го пазят от недоброжелатели, както и да притеглят благополучие и шанс.

Нека да забележим за кои по-точно движимости и артикули е говорело петричката пророчица:

Чесън и мед



Точно по този начин, чесънът и медът оказват помощ освен при настинки и профилактика от заболявания. Те могат да служат и като вълшебен амулети. Например елементарният чесън, окачен над входната врата, може да обезврежда всяко отрицателно въздействие. За предпочитане - тъкмо под тавана или в горния ъгъл.

За да привлечете пари, не е задоволително да имате касичка за това. Ванга вярвала, че всеки дом просто би трябвало да има мед. Неговият златист цвят, сходен на този в златото, ще дава обещание финансово благоденствие за всички жители на дома.

Подкова и кехлибар



Тази странна композиция никога не е такава, в случай че знаете какви сили могат да имат предметите. Подковата е първото нещо съгласно Ванга, което би трябвало да има в къщата, с цел да обезпечи притока на шанс и позитивна сила.

За да живеете дълго се предлага да държите най-малко малко кехлибар в дома си - кехлибарено камъче или под формата на украшение. Неговият богат жълто-оранжев цвят ще притегли разцвет и триумф. Този камък има натурален генезис и продължителност и в действителност има забележителна мощ и мощност. 

Камбанки и безвредни игли



Малки предмети, само че с мощна мощ, споделя Ванга за камбанките и иглите. Те няма да пречат на интериора, само че ще предпазят от зли очи, до момента в който в това време остават съвсем невидими. Ако обаче ги държите в къщата прекомерно дълго, може да има противоположен резултат. Ето за какво е значимо неотложно да ги изхвърлите, когато се появят първите признаци на наслойка върху тях. Това демонстрира, че амулетите са изпълнили предназначението си, абсорбирайки цялата отрицателна сила.

Ако обзаведете или извършите къщата с тези предмети допустимо най-скоро, тогава щастието несъмнено ще ви посети. Със сигурност всеки от нас има доста от тях, само че не всеки знае по какъв начин да ги употребява вярно, с цел да извлече оптималната изгода освен по предопределение, само че и за привличане на щастието, шанса и благоденствието.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР