В периода 18-20 ноември 2022 г. в гр. Велинград се

...
В периода 18-20 ноември 2022 г. в гр. Велинград се
Коментари Харесай

Здравният медиатор на Община Русе – Росица Христова, беше избрана за член на Етичната комисия към Националната мрежа на здравните медиатори

В интервала 18-20 ноември 2022 година в гр. Велинград се организира IX Национална среща на Национална мрежа на здравните посредници /НМЗМ/ и обучителен семинар.

На общото заседание на НМЗМ Росица Христова с  200 гласа беше определена за член на Етичната комисия на Национална мрежа на здравните посредници с мандат 3 години.

Тя получи документ за принос в възстановяване активността на институциите с уязвимите общности на територията на Община Русе и за ползотворната си работа и съгласуваност като регионален отговорник на здравните посредници.

Националната среща беше под надпис „ Ваксинопрофилактиката обезпечава здраве за всеки. Информационна спинална мускулна недоразвитост “. Обучители по тематиките бяха доктор Александър Симидчиев, доцент Ангел Кунчев, проф. Тодор Кантарджхиев, проф. Ивайло Търнев, доцент Андрей Галев, проф. Радка Аргирова, проф. Георги Мемеков и други

Участието в срещата увеличи квалификацията и уменията на здравните посредници посредством продължаващото образование с фокус ваксинопрофилактика и повишение на имунизационния обсег с ваксини от наложителния имунизационен календар.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР