Увлечението на първата съпруга на Румен Радев Гинка Кесякова по

...
Увлечението на първата съпруга на Румен Радев Гинка Кесякова по
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Бившата на Радев по стъпките на Боян Петров 

Увлечението на първата брачна половинка на Румен Радев Гинка Кесякова по планинските преходи и катеренето става все по-силно, а задачите ѝ – все по-амбициозни. Банкерката смая приятелите си в обществените мрежи с последната си „ експедиция “, от която сподели фотоси. Майката на двете деца на президента показа, че е изкачила Черни връх в сурови зимни условия.

Тя се озовала на 2290 метра надморска височина при температури от близо минус 15 градуса, само че за следващ път Гинка отхвърли да покаже спътника си в рисковото прекарване. На фотоса тя театралничи само с домакински любим куче на замръзналия зимен декор. През последната година Кесякова почнала все по-живо да се интересува от алпинизъм и към този момент хвърляла взор даже на върхове отвън рамките на България. От фейсбук се вижда, че се възхищава и на починалия планинар Боян Петров.

И през миналото лято Гинка избра планината пред морето и покори един от сложните направления, а точно до връх Козя стена в Троянския Балкан. По време на отпуските си от банката, в която работи, някогашната жена на Радев наложително намира метод да презареди батериите в планината. Освен катеренето другото рисково занимание на Гинка е планинското колоездене. Тя се е сдобила със специфичен високопроходим велосипед, както и екипировка, с които да се подвизава из балканите.

Страстта на банкерката към планината се зародила още в детството ѝ. Малцина знаят, че пловдивчанката в действителност е израснала в дребното курортно селце Равнища, което се намира посред Родопите. Там и до през днешния ден фамилията ѝ има вила, в която Гинка постоянно върви дружно с майка си Добринка. Дъщеря ѝ Дарина също обича да се усамотява в горската къща, а за последно бе на село в края на есента, освен това в компанията на новия си другар.

След раздялата с Румен Радев Гинка Кесякова имаше две връзки. Първо дружеше със собствен сътрудник от банката, с който бяха засичани на сантиментални разходки из столицата, а по-късно се появи с незнаен и по-млад от нея смугъл господин, с който бяха изловени да се държат за ръце в софийски спектакъл. От две години насам обаче банкерката ревниво брани персоналното си пространство, само че недвусмислено демонстрира, че е щастлива и от дълго време е преодоляла раздялата си с Румен Радев и втория му брак със съперницата ѝ Десислава.



Гинка изкачи Черни връх в сурови зимни условия

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР