Журналистът Петър Волгин коментира фукнята на Кирил Петков, че е

...
Журналистът Петър Волгин коментира фукнята на Кирил Петков, че е
Коментари Харесай

Волгин хвана Кирил Петков в лъжа за евтиния газ от Камала Харис, защото...

Журналистът Петър Волгин разяснява фукнята на Кирил Петков, че е договорил по-евтин газ от Съединени американски щати, в сравнение с този на " Газпром ":

Изумително е какъв брой неуместно лъже ПростоКиро. Тази " вест " е също толкоз вярна, колкото беше правилно, че Кирил Петков не е бил канадски жител, когато е станал министър.

Не е нужно да си енергиен експерт. Достатъчно е да си човек с обикновено логическо мислене, с цел да знаеш, че не е допустимо газ, който идва от другия завършек на света, който се транспортира с танкери, да бъде по-евтин от газ, който върви по тръбопроводи. Освен това нито Джо Байдън, нито Камала Харис управляват газови компании, които да продават този запас. Това в Съединени американски щати се прави от частни компании. А най-святото нещо за техните притежатели и мениджъри е облагата. Звучи неуместно те да продават на загуба, единствено тъй като за това е помолил Кирил Петков. Киро и компания лъжат безобразно и даже не си дават труда да го вършат по от малко малко образован метод.
свързани новини68401преди 3 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР