Уверен, че българските граждани оценят положително поведението ни, каза водачът

...
Уверен, че българските граждани оценят положително поведението ни, каза водачът
Коментари Харесай

БСП-Бургас закри предизборната си кампания в Карнобат

Уверен, че българските жители оценят позитивно държанието ни, сподели лидерът на листата за 2-ри МИР инж. Петър Кънев

Предизборната акция на „ “ в Бургасака област за предварителните парламентарни избори на 2 октомври 2022 година беше публично закрита в Карнобат, където се състоя заключителна среща с актива и със симпатизанти.

В тържественото събитие участваха претендентите за народни представители инж. Петър Кънев, лидер на листата на обединението, Станимир Баев, Тодор Байчев, Стойко Танков, Анелия Вичева, Надя Русева, Аспарух Иванов, Станислав Едрев и Павел Стоянов, съпроводени от общинския ръководител на социалистите в Бургас Живко Господинов.

„ Кампанията ни беше доста положителна и аз съм убеден, че българските жители оценят позитивно държанието ни. Нито една неприятна дума не казахме против нашите съперници. Излязохме от ръководството в предходното съдружно държавно управление с изпълнени задължения в региона на бизнеса, обществените модели и в региона на стопанската система “, беше безапелационен в коментара си по отношение на това по какъв начин е протекла акцията инж. Петър Кънев.

„ Водихме експертна и извънредно професионална акция. Сега ще разчитаме на мъдростта на  българския жител и с съображение чакаме положителни резултати в изборния ден “, съобщи още той.

Участниците в срещата показаха своята поддръжка към претендентите за депутати с бюлетина номер 28.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР