Константин Бачийски, Димитър Найденов и Тодор Байчев събират доста сериозна

...
Константин Бачийски, Димитър Найденов и Тодор Байчев събират доста сериозна
Коментари Харесай

Последни данни от РИК Бургас: Вижте кои са шампионите на преференциите

Константин Бачийски, Димитър Найденов и Тодор Байчев събират много сериозна персонална поддръжка

 

Районната изборна комисия в Бургас към този момент е преброила 37,6 % от гласовете във Втори МИР. Данните не се разминават значително от последната междинна.

ГЕРБ са първа политическа мощ с 27,17 %, втори са Политическа партия – 22,43 %, трети, към този момент, са Възраждане -11,14 %, следвани от Българска социалистическа партия – 8,60 %, Демократична България – 7,24 %, Български напредък са с 6,92 %, Има Такъв Народ – 4,10 % и Движение за права и свободи – 3,10 %. Резултатът за Движението обаче занапред ще пораства в идващите часове и то много съществено.

При 37 % се виждат отчетливо и преференциите.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Жечо Станков се обрисува като безспорен първенец. Той към този момент има 3042 персонални гласа. Вторият в листата на ГЕРБ Любен Дилов е с 1150 гласа до този миг, а четвъртият Андрей Рунчев с 407.

Константин Бачийски от Политическа партия е с 1851, Бочко Бочев от Промяната с 250, а Христо Симеонов - с 517.

Димитър Найденов, втори в листата на Демократична България, който направи доста мощна акция е с 885 гласа.

В Българска социалистическа партия отличникът е Тодор Байчев – 557, само че най-вероятно той още веднъж ще остане отвън Народното събрание, тъй като съгласно последните данни Българска социалистическа партия губи втория си мандат в Бургас за сметка на „ Възраждане “.

В партията на Костадин Костадинов се вижда пробивът на Звезделина Каравелова, която занапред чака гласовете от родния си Несебър. Тя явно се бори да пренареди втория Борис Аладжов, само че за задачата ще й трябват най-малко 800 гласа.

Очаквайте детайлности във Флагман.бг. Нашите екипи са на терен цяла вечер и ще оповестяват в действително време резултатите от вота!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР