Тя гради имидж и репутация. И го прави вече 20

...
Тя гради имидж и репутация. И го прави вече 20
Коментари Харесай

Илияна Захариева в империята на комуникациите


Тя гради имидж и известност. И го прави към този момент 20 години. Тя е усмихнатото и красиво лице на една от най-големите телекомуникационни компании в България и владее едно от най-важните умения – способността да комуникира.



Илияна Захариева е шеф „ Корпоративни връзки “ в A1 и през днешния ден имаме достойнството да бъде наш специфичен посетител в Епизод №10 на „ Жените на България “.

Жена, спечелила доверието на милиони консуматори, които употребяват услугите на компанията!

Казва, че да правиш PR е като да строиш тухлена стена – нужни са опит, самообладание, ентусиазъм, креативност, само че и нещо доста значимо – обич към знанието, както и любознание, с цел да бъдеш добър повествовател на истории.



Някой би си помислил, че нейните са скучни, само че всеки ден е трогателен за нея, тъй като живее в крайник с най-съвременните технологии. Илияна обича работата си и има вяра, че когато вложиш обич в това, което правиш, постоянно можеш да завладееш публиката.

Самата тя избира да поддържа връзка персонално, тъй като и най-хубавата технология няма преимуществата, които имат диалозите онлайн. И въпреки всичко, тайната на положителното другарство не е една – като се изключи че би трябвало да покажем персонално отношение, извънредно значимо е да умеем да слушаме.



Професионалният ѝ път стартира като публицист. Че има отношение и пристрастеност към словото обаче, схваща в гимназията. Чете и написа от дете, а с приятелите си играели на библиотекари. Когато настава времето за кандидатстване в университет, взема решение да последва съвета на учителката си по български език и да запише лингвистика. И по този начин приключва три филологически специалности.

Богатството на езика и общата ѝ просвета допълват умеенето ѝ да споделя истории на потребителите. Някой би си помислил, че нейните истории са скучни, само че Илияна има вяра, че когато обичаш това, което правиш, имаш въображение и креативност, постоянно можеш да намериш ъгъл, който да направи всяко обръщение забавно и завладяващо.

„ Доколко ни превземат историите, зависи и от нас разказвачите “ , споделя тя.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР