Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун разкри защо Александър Везенков

...
Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун разкри защо Александър Везенков
Коментари Харесай

Треньорът на Сакраменто обясни защо Везенков е на пейката

Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун разкри за какво Александър Везенков изпадна от ротацията на “кралете ” в последните няколко мача.

Везенков не влезе в игра в три от последните четири мача на Кингс. В този, в който беше на паркета - против Мемфис Гризлис, получи единствено 3 минути в края на към този момент решената среща.

“Може би е композиция от двете - разпределянето на минутите и обстоятелството, че той още се приспособява към баскетбола тук, разяснява Браун. - Минутите не са задоволително, с цел да могат всички да получат. Някои няма да играят - в случай че Саша играе, някой различен няма да го направи. Не считам, че имаме задоволително състезатели, които са се откроили до този миг. В взаимозависимост от възприятието ми и от противника, аз мога да направя смяна във всеки един миг. Това, че Саша не играе в този момент, не значи, че няма да играе тази вечер или в идващия мач или в по-следващия. Той просто би трябвало да е подготвен както всички останали. Например, Крис Дуарте играеше малко първоначално, след това не се появяваше в ротацията, а в този момент е титуляр. Саша е експерт и ще бъде подготвен за своя миг. ”
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР