Тръмп със своя версия за изборните резултати до този момент.

...
Тръмп със своя версия за изборните резултати до този момент.
Коментари Харесай

Тръмп: Навсякъде побеждавахме и изведнъж числата ни започнаха магически да изчезват

Тръмп със своя версия за изборните резултати до този миг. Той е на мнение, че гласуването по пощата е опорочено.

Президентът Тръмп за следващ път се разгласи за победител на президентските избори на брифинг в Белия дом и упрекна демократите, че се пробват да узурпират властта с "нелегални " гласове.

"Ако броите легалните гласове, аз надвивам с лекост. Ако броите незаконните, те могат да се опитат да откраднат изборите от нас ".

След това президентът се похвали за безапелационната победа във "Флорида, Охайо, Айова, Индиана и доста други " и разкритикува предизборните организации за неверните изследвания.

Тръмп има право единствено за първия от изброените щати. Повечето специалисти фактически го дадоха на Байдън, само че с изискването, че това въпреки всичко е Флорида - мъчно предсказуема поради пъстрота си демографски състав. На тези избори бе недооценен резултатът от нападателната изразителност против "социалистите " в Демократическата партия, която оказа влияние върху вота на кубинците.

Що се отнася до Айова и Охайо - множеството проучвания ги даваха 50 на 50. Ден преди изборите най-престижната организация за изследвания "Селцър " заяви, че Тръмп ще победи в Айова с преднина от 7 %.

Трудно би могло да се откри изследване, което да дава даже реален късмет на Байдън в Индиана.

"Нямаше никаква "синя " вълна, както откривателите предсказаха, това беше неправилно. Вместо това имаше огромна "червена " вълна ", което медиите признаха, бяха доста впечатлени ".

Президентът уточни триумфа на републиканците на изборите за Сенат и уточни, че в конкуренциите в Южна Каролина и Кентъки демократите на вятъра са вложили 200 милиона $, написа clubz.bg.

Държавният глава акцентира, че "това е годината на републиканската жена " - в никакъв случай преди не са били избирани толкоз доста дами от Републиканската партия в Конгреса. Той обърна внимание на обстоятелството, че от 60 години за никой републикански президент не са дали своят вот толкоз доста хора от малцинствен етнически генезис. Тръмп означи, че донорите на Демократическата партия в народен мащаб са били банкери от Уолстрийт, до момента в който на Републиканската партия - служители на реда, фермери и други.

"Демократите са партията на огромните донори, масмедиите и огромните софтуерни компании. Републиканците се трансфораха в партията на американския служащ, това се случи ".

След това Тръмп още веднъж се нахвърли върху "фалшивите анкети ", чиято цел била да основат инерция за демократите и да държат републиканците вкъщи.

Президентът уточни, че е извоювано дело в Пенсилвания, където на наблюдаващи не им било позволявано да следат броенето.

"Навсякъде побеждавахме и внезапно числата ни започнаха вълшебен да изчезват. Гласуването по пощата унищожи системата, покварява хората. Бяхме напред в Северна Каролина и към момента водим, само че с по-малко, тъй като отнякъде намират гласове. Магия е по какъв начин тези изпратени по пощата гласове са в една посока ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР