Това е пореден хибриден ход на Русия. Няма категорична информация,

...
Това е пореден хибриден ход на Русия. Няма категорична информация,
Коментари Харесай

Олена Коцева: Спрямо Русия България води политиката на Тодор Живков - снишаване

Това е следващ хибриден ход на Русия. Няма безапелационна информация, че се изтеглят. 2014 твърдяха, че не водят военни дейности в Украйна, само че действително вършеха друго. Това разгласи пред Нова телевизия Олена Коцева, представител на украинската общественост в България. Тя е безапелационна, че на не може да се има вяра.

Русия не извършва Минските спогодби откогато са били подписани. действително води война в Донецк и Луганск от 2014 година. Не изключвам, че желаят с признаването на двете републики да разиграят сюжета с Крим. Путин желае да шантажира света, желанията му не са допустими за Украйна. Украйна не се е отказала да стане член на Европейски Съюз и НАТО и това й предпочитание е закрепено в конституцията на страната.
свързани новини46533на 01.02.202244100на 27.01.2022
Смешни са изказванията на българския боен министър, че с един батальон ще защитим България. Единствената сигурност за страната е участието и в НАТО. води политиката на Тодор Живков – да се снишаваме, а от това ще загуби. Сега се демонстрира дали сътрудниците ни от НАТО и Европейски Съюз могат да разчитат на нас. На този стадий аз мисля, че нямаме съответно отношение към сътрудниците, споделя Коцева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР